Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy

A Rádió 1 magyarországi, hálózatosan fogható kereskedelmi rádió, az országban közel 50%-os lefedettséggel bír. Zenei stílusa: pop, pop-rock, pop-dance, r&b, hip-hop. Műsorstruktúrájára jellemző, hogy a Balázsék c. show után minden órában 55 percen keresztül szólnak megszakítás nélkül a mai slágerek. Reggelente itt vezet műsort a Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri trió. A Rádió 1 fiataloknak szóló tánczenei műsora, a DISCO'S HIT is itt hallható esténként, délutánonként pedig a Cooky Show jelentkezik.

A Rádió 1 egy magyarországi rádióhálózat, amely Európa és Amerika aktuális slágereit sugározza. 1996-ban kezdte meg adását, a következő években építette ki első hálózatát. 2012-ben elvesztette budapesti frekvenciáját, emiatt a hálózat szétesett, és két megyében volt csak hallható adás ezen a néven. 2016-ban indult újra a budapesti adás, azóta számos vidéki rádió is csatlakozott a hálózathoz, amely jelenleg csaknem az egész országot lefedi. Legnépszerűbb műsorvezetői Sebestyén Balázs és Cooky, valamint itt lett ismert Harsányi Levente. A rádió tulajdonosa Vajna András volt, aki 2019. január 20-án elhunyt. Szinte napra pontosan egy év múlva, 2020. január 21-én Schmidt Zoltán, Mészáros Lőrinc bizalmasa lett a rádió új tulajdonosa.

Balázsék a Rádió 1 adásán élőben nézni is

Balázsék – Magyarország kedvenc reggeli műsora Magyarország kedvenc reggeli műsora, minden hétköznap délelőtt hallgatható, nem kevesebb mint 4 órán keresztül. Ez nem más mint a híres Balázsék című beszélgetős műsor. Korábbi nevén Morning show-ként, majd Reggeli műsorként ismerhették a hallgatók. Elsőként 2009. január 5-én voltak hallhatóak a Danubius Rádió Pirítós című műsorában, majd annak megszünését követően, azonos frekvencián de immár a ClassFM zászlaja alatt voltak újra hallgathatóak a Morning show című műsorban. (Ennek napja: 2009. novemer 30.) A beszélgetős műsorban főként az aktuális, napi hírekkel foglalkoznak, melyeket egy laza hangvételű, meglehetősen vicces és szórakoztató beszélgetés keretein belül tárgyalnak át a hallgatók előtt. És, hogy kik a műsorvezetők? Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János.

Kedvelt műsorok a Rádió egyen:

Disco's Hit

Bárány Attila

Hamvai P.G.

DJ Junior

Délutáni mix (hétköznap)

Lotfi Begi

World Is Mine Radio Show

Adam Ajkay

Andro

Bricklake

Jauri

v

Loving Arms (Andris)

Metzker Viktória

Newik

Nigel Stately

Purebeat

Stadiumx

Strong R.

Tommyboy

Willcox

Yamina

Regán Lili


Bárány Attila, Hamvai P.G., DJ Junior, Lotfi Begi, rádió1, rádió egy, radio one, balázsék, reggeli, műsor, élőben, nézni, látni, videó, Adam Ajkay, Andro, Bricklake, Jauri, Loving Arms (Andris), Metzker Viktória, Newik, Nigel Stately, Purebeat, Stadiumx, Strong R., Tommyboy, Willcox, Yamina

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Hasonló TV csatornák:
Viasat3 TV online adás
Élő
RTL2 TV online adás
Élő
Super TV2 TV online adás
Élő
TV2 online adás
Élő
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
m1 tv online adás
Élő