Hír TV Online stream live adás, Élő Közvetítés

Hír Televízió online közvetítés
Hír TV Spirit nézés online
Hír TV Onine stream live
ATV Onine Stream
Hír TV Online - Az első profi magyar hírcsatorna

Magyarország első professzionális, kizárólag híreket szolgáltató televízió volt a Hír TV 2003-as indításakor. Műsorait a nap 24 órájában lehet nézni.

Itt nézhető a Hír TV online élő adásának közvetítése az Interneten. A Hír TV Magyarország első tematikus hír- hírháttér televíziója. A Hír TV műsorfolyamában kiemelt szerepe van a minden órában jelentkező híradóknak híreknek, amelyeket tipikusan hírháttér-, információs és vitaműsorok követnek. Tematikus és riport műsorok, dokumentumfilmek és klasszikus magyar filmek színesítik a műsorkínálatot. A híradók mellett a legnépszerűbb műsorok: Bayer Show, Sajtóklub, Vezércikk, Paláver, Napi aktuális.

Története

A televízió 2002. november 26-án[20] került bejegyzésre 20 millió forintos alaptőkével, első próbaadását pedig 2002. december 2-án adta le. Rendszeres adásba a kábelszolgáltatókkal történt megállapodás után, 2003. január 2-án kezdett. Első vezérigazgatója Borókai Gábor, az első Orbán-kormány volt szóvivője, főszerkesztője pedig a Délmagyarország című lap élén álló Dlusztus Imre lett. A cég alaptőkéjét 2003 februárjában – három új tulajdonos bevonásával – 20 millióról 376 millió forintra emelték. 2004 márciusában újabb tulajdonosváltás következett, a Hír TV felügyelőbizottságának tagja, Töröcskei István a Pro-Aurum Vagyonkezelő Rt.-vel és az Inforg Rt.-vel közösen 100%-os tulajdonrészt szerzett,[24] és ezt követően távozott a cégtől Borókai, helyét egy rövid ideig Fazekas Csaba, majd 2004. október 27. óta Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet tulajdonos-főszerkesztője vette át. 2003-ban a Hír TV stábja megkapta a Prima díjat elektronikus sajtó és a Prima Primissima díjat közönségdíj kategóriában. Ugyanezen év márciusában már mintegy 1,2 millió háztartásban volt fogható, 2007-ben ez a szám pedig már meghaladta a 2,1 milliót.

Kedvelt műsorok a Hír TV-n:

2021-ben a Hír Tv lett a 15. legnézettebb televíziós csatorna a 18+ célcsoportban. A Hír TV műsorfolyamában kiemelt szerepe van a minden órában jelentkező híradóknak / híreknek, amelyeket tipikusan hírháttér-, információs és vitaműsorok követnek. Tematikus és riport műsorok, dokumentumfilmek és klasszikus magyar filmek színesítik a műsorkínálatot. A híradók mellett a legnépszerűbb műsorok: Bayer Show, Sajtóklub, Vezércikk, Paláver, Napi aktuális

A csatorna kategóriái :

Napi aktuális extra, SHR, Híradó, Híradó különkiadás, Cseppben az élet, Bayer Show

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.


Hasonló TV csatornák:
ATV Televízió online adás
Élő
m1 tv online adás
Élő
ATV Spirit Televízió online adás
Élő


Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
TV2 online adás
Élő