Élő Közvetítés | Online Stream


RTL Klub TV Lego Masters, The Voice, Sztárbox, Online stream adásának élő közvetítése

Magyarországi kereskedelmi televízió

Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


RTL Klub alternativ TV Onine Stream

RTL TV Online élő közvetítés
RTL TV Online élő közvetítés

Most megy élőben az RTL Klub adásán

RTL Klub TV Online élő adás

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!Szombaton a Lego Masters és a The Voice, Vasárnap pedig Sztárbox a magyar RTL TV csatornáján (korábbi nevén RTL Klub).

Immár a harmadik évaddal jelentkezik az állati zenész showműsor az Álarcos Énekes az RTL Klubon Vasárnap este 19:00-tól. A zsűri teljesen lecserélődött, Szabó Zsófi, Szandi, Fluor Tomi és Nagy Ervin fogja nyomozni, hogy a jelmezek alatt kik bújtak el.

Szeptember 21-től tűzi képernyőre az RTL Klub a Nyerő Páros című reality legújabb, negyedik évadát. A sztárpárshow műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, valamint Kabát Peti segíti őt a műsorban.

A sztárpárshow idei versenyzői:

Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak.

Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök és Konyhafőnök VIP zsűritagja és Gyuricza Dóra vlogger.

Dallos Bogi énekes és Puskás Peti énekes, a Biebers frontembere, az X-Faktor mentorai

Zámbó Krisztián énekes és Takács Zsuzsika fitnessz edző, influencer.

Czutor Zoltán rockzenész, a Belmondo zenekar frontembere és felesége Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser

Szalay Bence, a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című showműsorból ismert színész és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó

Töröcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari díjas színművész és felesége Járai Kíra szinkronrendező

Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő jelölt, műkörömépítő

Új részekkel jelentkezik a Konyhafőnök az RTL Klub adásán Hétfőn eddig nem látott casting epizódokról van szó, melyekben hatalmas kiborulások, botrányok, megható és vicces pillanatok lesznek láthatók, méghozzá minden hétköznap 20:10-től

A műsorban amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Azt is láthatjuk majd, hogy nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A sértett versenyzőjelöltek a zsűrit sem kímélik, ha önérzetükről van szó, így hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással, hisztikkel adnak hangot nemtetszésüknek. Az augusztus 3-tól először látható casting epizódokban a versenyzők nem egyszer próbára teszik a zsűrit sokkoló alapanyagaikkal is mint például a sáska. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő még keményebben bírálja a jelölteket, csak a legjobbak juthatnak tovább, hiszen a verseny tétje A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Az RTL Klub jelen online stream szálja időközi azaz nem minden esetben van közvetítés az Interneten. Ez esetben kérjük térj vissza később, vagy nézd meg az RTL Klub videótárját

A magyar RTL Klub online műsorának közvetítését nézed. Az RTL a magyar televíziózás történetében az első profi kereskedelmi tévé csatorna. A magyar verzióra honosított külföldi tv műsorok mellett már több sikeres saját műsorokat is készít (ValóVilág), esti hiradója és közéleti műsorai a legnézettebbek 1997-óta. Az RTL klub hivatalosan nem közvetít online TV műsorokat, de külső forrásból itt lehet látni a csatorna műsorait, vagy az RTL videótárában utólag is vissza lehet nézni, ha lemaradtál volna valamelyik műsoráról.

A cég a televíziós piac átalakulása, ill. részben a reklámadó bevezetése miatt tárgyalásokat kezdett azon műsorszolgáltatókkal, akik előfizetési díj ellenében biztosítják nézőiknek a csatorna műsorát, hogy 2015-től pénzt kérjen az RTL Klub tartalmaiért.

Története

A társaság 1997. április 8-án alakult meg azért, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) által magyarországi, földfelszíni, országos, kereskedelmi televíziós csatorna megalapítására kiírt pályázatra jelentkezzen. A felajánlott két engedély közül az egyiket az M-RTL Rt. nyerte el. A kezdeti koncessziós időszak 10 év volt (ezt 2006-ban az akkori médiahatóság, az ORTT további 5 évvel meghosszabbította, versenyeztetés nélkül. A Műsorszolgáltatási Megállapodás aláírására 1997. július 9-én került sor, ez az időpont tekinthető az engedély kezdőnapjának. A Társaság által működtetett RTL Klub televízióadó a kísérleti adást 1997. október 7-én kezdte meg, majd október 27-én indult a hivatalos műsor. A jelenleg használat arculat 2017-ben került bevezetésre. Az RTL Klub a kezdetektől a hagyományos televíziós képformátumot vagyis a 4:3-as formátumot használta. Azonban 2011. augusztus 29-től 16:9-es képarányra tértek át, ezzel egy időben megújult pár műsor díszlete is. Az RTL Klub 2013. február 11-én indította el HD-adását, melyet kétféle logó jelöl - a teli HD-s logó a valódi HD-t, míg az az üres HD-s logó a nem HD-ban készült, de HD-nek minősülő képet jelzi. Ez a műsor csak egyes szolgáltatóknál külön előfizetési díj ellenében érhető el. 2017. október 2-án, 9 év után a csatorna új arculatot kapott."

Ami az RTL előtt álló időszakot illeti, az ősz két fontos lábát a visszatérő és új saját gyártású fikciós sorozatok és drámák valamint reality típusú műsorok adják majd.

Visszatér az elmúlt időszak óriási sikerét biztosító, az előző évadban 27 százalék feletti közönségaránnyal futó A mi kis falunk is, mely szombatonként este 8-tól lesz látható. A mi kis falunk új évada augusztus 31-én érkezik, benne néhány új szereplővel is. Aznapra egyébként Kiss Ádám komedista és a Showder Klub is új, speciális standup comedy adással készült. Kiss Ádám csaknem 2000 néző előtt vette fel egész estés műsorát.

Szeptember elsején 20:05-kor érkezik a Jófiúk, A mi kis falunk alkotóinak új sorozatának premier része. A sorozat vasárnap esténként, hetente lesz képernyőn. Három csetlőbotló rendőrről szól a sorozat.

Már kilencedik alkalommal lesz képernyőn az X-Faktor. A X-Faktor 2019 műsorvezetője Kiss Ramóna lesz. A mentorok: Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti.

Újra lesz Nyerő páros sztárpárshow Sebestyén Balázs műsorvezetésével. Elárulták azt is, hogy a Nyerő Párosban az összeköltöző 8 sztárpáros között látható lesz Csobot Adél és Istenes Bence is.

Visszatér továbbá a Házasodna a gazda. A Házasodna a gazda szeptember elsején 19 órakor érkezik premier adással. A műsorvezető Nádai Anikó lesz. A gazdák: Demjén Niki, Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi.

Jön továbbá a korábban már beharangozott Love Island, mely jelenleg az egyik legsikeresebb reality a nemzetközi tévés kínálatban.

A Love Island a brit ITV formátuma, és a Big Brother óta talán nem is nagyon volt hasonló sikerű reality – mondta Kolosi Péter. A Love Island tóbbi szeptember elsejétől minden nap képernyőn lesz, még hétvégén is. A műsort Cipruson forgatják, a megnyerhető fődíj 20 millió forint és persze egy életre szóló szerelem. A premier rész 21:05-kor lesz. A műsorvezető az Éjjel-Nappal Budapestből és a Szenzációs Négyesből is ismert Lali lesz.

Ezúttal is képernyőn lesz a Konyhafőnök VIP, immáron a negyedik évad következik. A gasztroreality VIP kiadása új szériájában nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a hírességekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a hírességekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötvényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg.

Bejelentették azt is, hogy most először az augusztus 20-i hosszú hétvégén két részt, az augusztus 19-i és 20-i Éjjel-Nappal Budapest epizódokat a nézők rendhagyó módon hamarabb láthatják az RTL Most platformon, mint a televízió képernyőjén.

Kizárólag az RTL Most+ internetes platformon, a Telenor MyTv felhasználói számára lesz látható a Nofilter című saját gyártású sorozat, várhatóan már az idei utolsó negyedévben.

Cápák Között, Drága Örökösök: A történet dupla epizóddal kezdődik, amelyben megismerjük a Szappanos családot, akiket sokkol a hír: Kálmán bácsi óriási vagyont hagyott rájuk, amit akkor kapnak meg, ha egy éven át a bácsi falujában élnek. Az örökösök úgy döntenek, hogy maradnak és elkezdődik az egy évre szóló taktikázásSzintén folytatódik a Mi kis falunk a harmadik évaddal, és idén is nézhető a Nyerő Páros második sorozata, Sebestyén Balázzsal 2017-ben elindult a Fal (The wall), visszatérő saját műsor a Celeb vagyok ments ki innen, természetesen lesz X-Faktor 2018, Valóvilág, vv, 4ütem, A Dakar, A Királynő, A Széf, RTL Klub videók, A szerelem rabjai, A szív útjai, Africa Race - Irány Da..., Akták, Alekosz - Szerelem a l..., Benkő feleséget keres, Boksz, Brandmánia, BUDAPEST-BAMAKO 2010, Casino, Celeb vagyok, ments ki..., Chima legendái, Csillag Születik, Dáridó Lajcsival, Dominó-nap 2009, Esti Showder,Európai idő, Ezel - Bosszú mindhalálig, Fél Kettő, Film, Gálvölgyi-show,… Autómánia, Gasztrotúra, Fókusz, Fókusz Plusz, Éjjel-nappal Budapest, Reflektor, 8:08 – Minden reggel, A kód; Mi, muzsikus lelkek; EgészségKalauz, Infománia, RTL Klub Élő Adás - RTL Live - RTL Online, RTL Klub videók. Házon kívül: A szerdánként jelentkező magazinműsorban az épp aktuális gazdasági, társadalmi és politikai témákról, eseményekről, érdekességekről tudósítanak, elfogulatlanul, az adott téma minden aspektusát bemutatva. RTL Klub Live - Házon kívül. Barátok közt: A csatorna saját készítésű szappanoperája, melyben a Berényi család és ismerőseinek életét követhetjük figyelemmel, minden hétköznap este. RTL Klub Live - Barátok közt. XXI. század: A kedd esténként adásba kerülő műsorban a szerkesztők azt szeretnék bemutatni a nézőknek, hogy a történelem egyáltalán nem unalmas, apró történetek, anekdoták segítségével bárki számára érdekessé tehető. RTL Klub Élő Adás - XXI. század. X-Faktor Live: A népszerű zenei tehetségkutató műsort az RTL Klub hozta el Magyarországra. RTL Klub Élő Adás - X-Faktor Live. Portré: Érdekes, értékes emberek az élet minden területéről – ez a riportműsor őket hozza közelebb a nézőhöz, minden vasárnap. RTL Klub Élő Adás - Portré.

A Drága örökösök második évada már el is indult

Segítség ha külföldről szeretnéd nézni a TV adást és hibaüzenetben: "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" jelenik meg.

  • 1. lépés: nyisd meg a https://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: a telepítést várd meg
  • 3. lépés: nyisd meg a https://elokozvetites.tv/rtl-klub-televizio-hd-adas-online-stream.html linket, aztán menj fel a jobb felső sarokba és válaszd ki "Magyarországot".
  • 4. lépés: várd meg az oldal betöltődését
  • 5. lépés: élvezd a határontúli online tv nézést
  • a fal, celeb vagyok ments ki innen, rtl klub, reggeli, reflektor, x-faktor 2018, survivor, valóvilág, reggeli műsor, reklám, randi, reggeli archívum, régi sorozat, stream, székház, szulejmán, showder klub, szombat esti láz, szerkesztőség, sorozatok 2013, szereplőválogatás, rtl klub, magyarország, magyar, RTL Klub, ingyen, interneten, felvételről, RTL Most, magyarország, magyar, óra, negyed, háromnegyed, fél, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00, 05:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00, 10, 20, 30, 40, 50, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, január, február, március, április, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december,2015,2016,2017,2018,2019,2020