RTL TV online adás

RTL Televízió | élőközvetítés.tv a különböző TV csatornák ajánló oldala, esetenként online stream közvetítése


Kategória: Kereskedelmi, Szórakoztatás

TV csatorna hivatalos honlapja: rtl.hu

Ahol az élő adás nem érhető el, 1: Frissítsd az oldalt, 2: kérjük térj vissza később, 3: vagy nézd meg az RTL Klub videótárját


Műsorajánló - Előzetesek az RTL Klub TV adásaiból

Rtl Klub TV Onine stream live
Rtl Klub TV Onine stream live

A magyar RTL (korábban RTL Klub) élő Csatorna ajánlója

Cápák között Vasárnap este 19:00-tól az RTL-en.

RTL - Új, vagy visszatérő műsorok 2023-ben

2022 őszén újra itt a Házasodna a Gazda című műsor, amely az RTL Klub TV-n látható augusztus végétől

2022 szeptember 4-én az X-faktor válogatójával indul az új évad, szintén az RTL Klub televízió adásán

Indul a Konyhafőnök VIP hatodik évadánk első része az RTL Klubon hétköznaponként.

Új részekkel jelentkezik a Konyhafőnök az RTL Klub adásán Hétfőn eddig nem látott casting epizódokról van szó, melyekben hatalmas kiborulások, botrányok, megható és vicces pillanatok lesznek láthatók, méghozzá minden hétköznap 20:10-től

A műsorban amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Azt is láthatjuk majd, hogy nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A sértett versenyzőjelöltek a zsűrit sem kímélik, ha önérzetükről van szó, így hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással, hisztikkel adnak hangot nemtetszésüknek.


RTL - A kereskedelmi csatorna

Az RTL a magyar televíziózás történetében az első profi kereskedelmi tévé csatorna. A magyar verzióra honosított külföldi tv műsorok mellett már több sikeres saját műsorokat is készít (ValóVilág), esti hiradója és közéleti műsorai a legnézettebbek 1997-óta. Az RTL klub hivatalosan nem közvetít online TV műsorokat, de külső forrásból itt lehet látni a csatorna műsorait, vagy az RTL videótárában utólag is vissza lehet nézni, ha lemaradtál volna valamelyik műsoráról.

A cég a televíziós piac átalakulása, ill. részben a reklámadó bevezetése miatt tárgyalásokat kezdett azon műsorszolgáltatókkal, akik előfizetési díj ellenében biztosítják nézőiknek a csatorna műsorát, hogy 2015-től pénzt kérjen az RTL Klub tartalmaiért.

Története

A társaság 1997. április 8-án alakult meg azért, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) által magyarországi, földfelszíni, országos, kereskedelmi televíziós csatorna megalapítására kiírt pályázatra jelentkezzen. A felajánlott két engedély közül az egyiket az M-RTL Rt. nyerte el. A kezdeti koncessziós időszak 10 év volt (ezt 2006-ban az akkori médiahatóság, az ORTT további 5 évvel meghosszabbította, versenyeztetés nélkül. A Műsorszolgáltatási Megállapodás aláírására 1997. július 9-én került sor, ez az időpont tekinthető az engedély kezdőnapjának. A Társaság által működtetett RTL Klub televízióadó a kísérleti adást 1997. október 7-én kezdte meg, majd október 27-én indult a hivatalos műsor. A jelenleg használat arculat 2017-ben került bevezetésre. Az RTL Klub a kezdetektől a hagyományos televíziós képformátumot vagyis a 4:3-as formátumot használta. Azonban 2011. augusztus 29-től 16:9-es képarányra tértek át, ezzel egy időben megújult pár műsor díszlete is. Az RTL Klub 2013. február 11-én indította el HD-adását, melyet kétféle logó jelöl - a teli HD-s logó a valódi HD-t, míg az az üres HD-s logó a nem HD-ban készült, de HD-nek minősülő képet jelzi. Ez a műsor csak egyes szolgáltatóknál külön előfizetési díj ellenében érhető el. 2017. október 2-án, 9 év után a csatorna új arculatot kapott."

Kedvelt műsorok az RTL-en:

Az RTL ősszel a hét minden napjára jut valamilyen saját gyártású tartalom

Hétköznap esténként Makkosszállás lakóinak legújabb kalandjai, azaz a Keresztanyu epizódjait követően három gazda és egy gazdasszony szerelmi történetei bontakoznak ki a vidéki romantika ölelésében, ugyanis hétköznap esténként új évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda.

Szeptember első hétvégéjén két showműsor is kezdetét veszi a csatornán

Szombatonként a 11. évadra megújult zsűrivel visszatérő X-Faktort, vasárnaponként pedig a most debütáló Tehetség első látásra című játékos vetélkedőt követhetik nyomon a nézők.


A csatorna kategóriái :

a fal, celeb vagyok ments ki innen, rtl klub, reggeli, reflektor, x-faktor 2018, survivor, valóvilág, reggeli műsor, reklám, randi, reggeli archívum, régi sorozat, stream, székház, szulejmán, showder klub, szombat esti láz, szerkesztőség, sorozatok 2013, szereplőválogatás, rtl klub, magyarország, magyar, RTL Klub, ingyen, interneten, felvételről, RTL Most, magyarország, magyar, óra, negyed, háromnegyed, fél, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00, 05:00, 06:00, 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00, 10, 20, 30, 40, 50, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, január, február, március, április, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november, december,2015,2016,2017,2018,2019,2020


Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Hasonló TV csatornák:
m1 tv online adás
Élő
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
TV2 online adás
Élő