Kereskedelmi Televíziók, és csatornák - élő online TV adása
adás: RTL Klub TV online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


Az ország egyik legelső és legnépszerűbb kereskedelmi Televízió csatornája, az RTL Klub online élő adása.
adás: TV2 online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


A kormányközeli bulvár-kereskedelmi csatorna a TV2 élő online közvetítése mely az egyik legelső kereskedelmi tévé.
adás: Cool TV online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


Általános szórakoztató televízió, vagyis az igen Cool és népszerű televíziós csatorna online élő közvetítése.
adás: TV2 online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


Általános szórakoztató televízió, vagyis az igen Cool és népszerű televíziós csatorna online élő közvetítése.
adás: Viasat3 TV online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


A Viasat 3 TV a filmek, sorozatok és szórakozás kedvelt csatornája
adás: RTL2 TV online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


Az RTL2 a legnépszerűbb kereskedelmi Televízió második csatornája
adás: RTL Spike TV online élő közvetítés
Offline
2 néző


Izgalom élesítve az RTL Spike adóján (megszűnt)
adás: TV4 online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


A TV4 az erőszakmentes klasszikus kedvencek, filmek és sorozatok otthona.
adás: RTL+ Plusz online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


A TV4 az erőszakmentes klasszikus kedvencek, filmek és sorozatok otthona.
adás: Hatoscsatorna TV online élő közvetítés
Online
Élő
1 néző


A „hatoscsatorna" a magyar médiapiac legfrissebb közösségi televíziója. A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja nézőit


A kereskedelmi tévékről

A televíziós műsorszolgáltatás két hagyományos modelljének egyike: a kereskedelmi csatornák magántulajdonban működő üzleti vállalkozások, amelyek a műsoridő egy részének kiárusításával elsősorban a hirdetőktől befolyó reklámjövedelemből tartják fenn magukat. A kereskedelmi csatornák egy része gyakorlatilag ingyenesen fogható (RTL Klub, TV2), más részük azonban kódolt adásokat szolgáltat, és az előfizetési díjakból fedezi a működéséhez szükséges költségeket, esetenként akár a hirdetések teljes kizárásával (HBO).

A kereskedelmi televíziózás gyakorlata az Egyesült Államokban indult (amerikai modell), a '30-as évek elején megalakult három óriástársasággal: az [NBC]-vel (1932), a [CBS]-szel (1933) és az [ABC]-vel (1935). Ezek a csatornák mintegy harminc éven keresztül hasonló műsorszerkesztési elveket követtek, mint állami tulajdonban lévő európai társaik, csupán a műsorokat megszakító reklámok tekintetében különböznek azoktól. A televíziózás '50-es években bekövetkező robbanásszerű elterjedése, a lefedettség növelése azonban olyan hatalmas piacot nyitott meg a befektetők előtt, hogy az üzleti érdek fokozatosan kiszorította programjaikból a költségesebb, ill. kevesebb [hirdetési bevétel]?t hozó műsortípusokat (tévéjáték, színházi vagy koncertközvetítés, oktatási műsorszámok, dokumentumfilm, szerzői filmek, egész estés animációs filmek) - ezáltal kínálatuk jelentősen leszűkült. A magántelevíziók programja azóta elsősorban szórakoztató műsorokból (sorozatok, vetélkedők, talk-show-k) showelemekkel körített hírműsorokból (infotainment) és sportközvetítésekből, valamint kommersz játékfilmekből (tömegfilm) tevődik össze."

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Reklám