Élő Közvetítés | Online Stream


ATV Spirit Online élő adás

Talk Show-k és sorozatok

Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


M4 Sport Online
M4 Sport Online

Most megy az ATV adásán

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!2019 Január 8-án elstartolt az ATV új csatornája, az ATV Spirit. Az új adón könnyedebb hangvételű műsorok futnak, főként talk-show-k és filmsorozatok, de van Híradó is: késő este egy teljesen új adással várjuk Önöket.

Az ATV Spiritet a Telekom kábelhálózatában a 114-es csatornán találják, de jövő hétfőtől már ott lesz a UPC rendszerében is a 87-es csatornán. Az ATV vezetése folyamatosan tárgyal a többi kábelszolgáltatóval is a sugárzásról. Ezekkel kapcsolatban, ha lesz fejlemény, azonnal tájékoztatjuk Kedves Nézőinket!

Története

z ATV vezérigazgatója 2018. augusztus közepén jelentette be a Hetek c. lapnak adott interjúja alapján, hogy a társasága egy új szórakoztató csatornát indít. Az ATV Spirit sugárzási engedélye csak Magyarország területére szól, földi antennás, kábeles és műholdas disztribúcióval, IPTV használatával is. Napi 24 órában sugároz majd. A programkínálat 100%-ban megvásárolt tartalmakból áll ''majd'', széles kategóriakínálattal: gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, valóságműsor ''(úgynevezett: reality show)'', valóságműsor dokumentummal ''(úgynevezett: doku-reality show)'' kert és barkácsolás, zene, talkshow, gameshow, sport, telenovella, életmód, gasztro. Az ATV Spirit induló költségvetése ''(vissza nem térítendő támogatással)'': 1,90 millió forint, melyet többek közt a reklámbevételeiből finanszírozzák majd azonnali időpontokban. Az új adóval az ATV a fiatalok felé szeretne nyitni, a csatorna programján szórakoztató műsorok és sorozatok kapnának helyet, míg a jelenlegi ATV hírcsatorna lenne, így az állami M1-hez, a Hír TV-hez vagy az Echo TV-hez hasonlóan szinte kizárólag hírekkel foglalkozna, A csatorna elsőként a Magyar Telekom kínálatában elérhető a DTX helyén. De a PR-Telecom, a győri Vidanet és a UPC kínálatában is elérhetővé vált 2019. januárja folyamán. A csatorna jelenleg a Digi kivételével minden nagyobb szolgáltató kínálatában megtalálható.

ATV Spirit Híradó, A nap legfontosabb híreinek elemzése, Kőbánya híradó A Kőbánya regionális híreinek elemzése, KrizShow Krizsó Szilvia talkshow-műsora, Jakupcsek Plusz Jakupcsek Gabriella önálló talkshow-műsora, Kabaré Szombat Stand-up hétvégi műsor, #Bochkor Bochkor Gábor önálló talkshow-műsora, Heti Napló Sváby Andrással Sváby András önálló heti műsora, Esti Frizbi Hajdú Péterrel Hajdú Péter heti talkshow-műsora, Columbo Amerikai krimisorozat, Magnum Amerikai krimisorozat, Six Amerikai krimisorozat, Superbook Bibliai amerikai rajzfilmsorozat, Vidám vasárnap A Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete, Televíziós vásárlási műsorablak Különféle termékek bemutatása és reklámozása, Ékszer TV Különféle termékek bemutatása és reklámozása, Vlog hotel A legfontosabb hírek elemzése, AradiVarga Show Stand-up hétvégi műsor, Hazahúzó Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek, Magyarország építészete Építészeti magazinműsor, Élő építészet, 100 híres épület a világból, Fő az egészség! Egészségügyi és életmódi magazinműsor, jó egészség A Deutsche Welle egészségügyi magazinműsora,Mozi magazin, A Deutsche Welle filmvásznos magazinműsora, Civil a pályán! Négy vendég, hét aktuális téma. Sírjunk vagy nevessünk?, Kultúrtipp Az ATV programajánló műsora

Segítség ha külföldről szeretnéd nézni a TV adást és hibaüzenetben: "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" jelenik meg.

  • 1. lépés: nyisd meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: a telepítést várd meg
  • 3. lépés: nyisd meg a https://elokozvetites.tv/atv-spirit-televizio-hd-adas-online-stream.html linket, aztán menj fel a jobb felső sarokba és válaszd ki "Magyarországot".
  • 4. lépés: várd meg az oldal betöltődését
  • 5. lépés: élvezd a határontúli online tv nézést
  • ATV Spirit Hiradó, Kőbány Híradó, KrízShow, Jakupcsek Plusz, Kabaré Szombat, #Bochkor, Heti Napló Sváby Andrással, Esti Frizbi Hajdú Péterrel, Columbo, Magnum, Six, Superbook, Vidám Vasárnap, Ékszer TV, Vlog hotel, AradiVarga Show, Hazahúzó, Magyarország építészete, Élő építészet, Fő az egszség, Jó egészség, Civil a pályán, Kultúrtipp