Ismeretterjesztő TV csatornák - élő online TV adása
adás: Spektrum Home TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


A csatorna nemcsak jövőnk, hanem jelen életünk különböző kihívásaira is keresi a válaszokat, valamint múltunk történelmét is elemzi.
adás: M5 TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


Az M5 TV a magyar közszolgálati televízió ismeretterjesztő-oktató és kulturális csatornája online.
adás: National Geopgraphic TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


A National Geographic a Természet és tudomány kedvelt TV csatornája
adás: Animal Planet TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


Az Animal Planet az állatbarátok televízió csatornája, Az állati TV
adás: Nasa TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


Az Animal Planet az állatbarátok televízió csatornája, Az állati TV


Az Ismeretterjesztő műsorok széles skálája

Az ismeretterjesztés tág fogalom, a természettudománytól, az életmód, a hobbn át a vallási tematikáig is elér. A természetet kedvelők 4K felbontásban nézhetik például a Love Nature műsorait, de a BBC Earth minőségi tudományos adásai is elérhetőek. A magyar csatornák közül érdemes a közszolgálati M5 TV csatornát is nézni, ahol kulturális műsoroké a főszerep, vagy épp a Da Vinci TV csatornát, ahol napközben oktató műsorokat nézhetünk. Ha vallási műsorok után érdeklődünk, akkor a Pax TV, az EWTN vagy az Apostol TV műsorai között érdemes keresgélni.

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Reklám