Moziverzum TV Online stream live adás, Élő Közvetítés

Moziverzum Televízió online közvetítés
Moziverzum TV nézés online
Moziverzum TV Onine stream live
Moziverzum TV Onine stream live
Moziverzum TV – A prémium filmcsatorna

A TV2 Média Csoport programigazgatója 2018 májusában bejelentette, hogy a TV2 Csoport új filmcsatornát indít. A Moziverzum sugárzási engedélye Magyarország, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és Horvátország területére szól, műholdas disztribúcióval. A programkínálat 100%-ban vásárolt tartalmakból állna, széles műfajkínálattal: akció, vígjáték, kaland, dráma és horror. A Moziverzum induló költségvetése 900000 euró. a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz. Moziverzum február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna.

Kedvelt műsorok a Moziverzum tévé csatornán:

2020-es Oscar Gála. A Moziverzum televízió adó közvetíti idén a 92. Oscar díjátadó gálát, vagy ha tetszik a filmes körökben legnagyobb ünnepséget, mely élőben itt nézhető online.

Oscar díj, díjátadó, gála, 2019, film, Kémek hídja, az Egyetlen,, Én kicsi szörnyem - A mélység legendája, Forrest Gump, Garfield, Dr. Dolittle, A remény rabjai, Szerelmi bájital, Féktelenül 2, Indiana Jones, Szerepcsere,


Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Hasonló TV csatornák:
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
m1 tv online adás
Élő
Viasat3 TV online adás
Élő
RTL2 TV online adás
Élő
Super TV2 TV online adás
Élő
TV2 online adás
Élő