Sláger TV Online stream live adás, Élő Közvetítés

Sláger Televízió online közvetítés
Sláger TV nézés online
Sláger TV Onine stream live
Sláger TV Onine stream live
Sláger TV – "Ez nem TV, ez HBO"

A Sláger TV, a csatorna műsoraiban a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival találkozhatnak a nézők. Az elmúlt évtizedek legjobb magyar pop- és rockslágerei, az igazi hazai örökzöldek Napjaink új magyar pop, rock és világzenei slágerei Élő koncertek, kívánságműsorok, zenés beszélgetések a legismertebb magyar előadókkal Tehetségkutató versenyek az új tehetségek felfedezésére Operett, musical és tánc Magyar nóta Mulatós zene Heti közel 30 óra premier műsor Havonta átlagosan 80 óra saját gyártású, exkluzív műsor HD minőségben Több mint 1000 óra magyar zenei archívum Exkluzív archív és mai zenei felvételek, klipek, koncertek, showműsorok.

A Sláger TV 2014. szeptember 1-jén indult magyar tévécsatorna, amely korábban a Nóta TV nevet viselte. Nemcsak arculatában és jellegén, hanem képarányában is változott, mert igazgatója, Sándor Tünde szerint teljesíteni akarták 2009-es ígéretüket, hogy 2014-re elindul egy olyan színvonalas, szórakoztató csatorna, amely nagy sikert arat. A csatorna bemondója Dolmány Attila. Ő volt a korábbi adó csatornahangja is. 2009-ben indult a csatorna Nóta TV néven, ekkor még túlnyomó részt csárdást és magyarnótát adtak elő, illetve olyan műsorokat, amelyek ezzel foglalkoztak. Később már modern zenéket, és az azzal foglalkozó műsorokat is kezdte sugározni. 2013-ban a Nóta TV logóját zöldről fehérre cserélték, és csak akkor volt ott, amikor ment valamilyen műsor. 2014-ben a Tematik Kabel Kft. úgy határozott, hogy a csatornát átnevezik Sláger TV-re, és hogy modern zenéket fog nagy részt sugározni, ezáltal a csatorna legjavát hagyva a Muzsika TV-re. A névváltás utáni időszakokban még használták a Nóta TV logóját, pár hónap után viszont végleg eltűnt.

Kedvelt műsorok a Sláger TV-n:

Borra-való, Délutáni vigadó, Esti vigadó, Eszem-iszom, dínom-dánom, Ez ma a sláger!, Fásy mulató, Halk zene szól az éjszakában, Nektek írtam a dalt, Nekünk 8, Nótacsokor, Reggeli vigadó, Sláger híradó, Sláger TV: Best Of, Sláger TV: Made in Hungary, Sláger TV: Party, Sztár-Like, Zeneexpressz, Zeneposta, Sláger TV: Party Best Of

zene, muzsika, nóta, retró, slágerek, sláger, televízió, online stream tv, internet, élőben, szórakozás, buli, party, Borra-való, Délutáni vigadó, Esti vigadó, Eszem-iszom, dínom-dánom, Ez ma a sláger!, Fásy mulató, Halk zene szól az éjszakában, Nektek írtam a dalt, Nekünk 8, Nótacsokor, Reggeli vigadó, Sláger híradó, Sláger TV: Best Of, Sláger TV: Made in Hungary, Sláger TV: Party, Sztár-Like, Zeneexpressz, Zeneposta, Sláger TV: Party Best Of


Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Hasonló TV csatornák:
Sláger TV Televízió online adás
Élő
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
m1 tv online adás
Élő
Viasat3 TV online adás
Élő
RTL2 TV online adás
Élő
Super TV2 TV online adás
Élő
TV2 online adás
Élő