Music Channel TV Online stream live adás, Élő Közvetítés

Music Channel Televízió online közvetítés
Music Channel TV nézés online
Music Channel TV Onine stream live
Music Channel TV Onine stream live
Music Channel TV – Zene és zene

A Music Channel zenecsatorna, az azonos nevű román televíziócsatorna magyar verziója. 2010. január 8. óta sugároz a H!T Music Channellel együtt. Érdekessége, hogy a nap 24 órájában zenét ad, illetve a magyar zenetelevíziók között az első, amelynek műsorát az interneten, ingyenes streamen keresztül is lehet élőben követni. A Music Channel műsorvezetője Dukai Regina. A csatorna reklámblokkját az Atmedia birtokolja. A Music Channel új arculattal 2016. szeptember 1-től kezdte a sugárzását. Új műsorokkal, a legmenőbb zenékkel, izgalmas slágerlistákkal, pörgős koncertfelvételekkel és friss tartalommal bővült a programja. A Music Channel a klasszikus értelemben vett zenecsatorna, amely zenét ad. A klipek folyamát nem szakítják meg sorozatok, vetélkedők vagy valóságshow-k. A csatorna kiemelt figyelmet fordít a minőségi magyar produkciókra, így a megjelenített klipek legalább 40%-a hazai. A hazai zenecsatornák közül egyedülálló módon HD adásminőséget biztosít mind a televízióban, mind az online streamen. A csatorna műsora a www.1music.hu oldalon követhető a nap 24 órájában, így bármilyen széles sávú internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérhető. A csatornán megjelenített videóklipek egymásutániságát a rádiókhoz hasonló szisztéma szerint szerkesztik. Emellett a képernyőn külön hangsúlyt fektetnek a web2-s jelenlétre, ezáltal a televízió, a rádió és a web2 speciális fúzióját kínálja. Android és iOS rendszerű telefonokra is letölthető a Music Channel applikáció, amelyen elérhetők a csatorna legfrissebb hírei, illetve az online stream. A Samsung Smart TV applikáció segítségével az ilyen televízióval rendelkező, ám más tévés szolgáltatónál levő nézők is elérhetik a csatornát.

Szeretjük a jó zenéket. Ezért csak olyanokat játszunk, ami szerintünk az. A külföldi előadók mellett kiemelt figyelmet fordítunk a minőségi magyar produkciókra is. Nem szeretjük a mellébeszélést. Nálunk a zene kapja a főszerepet, épp ezért tartjuk fontosnak, hogy a zenefolyamot ne szakítsuk meg kiégett sorozatokkal, erőltetett vetélkedőkkel, vagy épp kamu reality show-kal.

Kedvelt műsorok a Music Channel Tv-n TV-n:

Szilveszter 2018, K - POP NOW - Dél - Koreai Popzene minden pénteken 17:00-tól egy órában, ismétlés vasárnap 15:00-tól. News – hétköznap 17, hétvégén pedig 3 alkalommal, 3-5 percben jelentkezik a Music Channel friss zenei híreivel, hasznos információkkal és riportokkal. Műsorvezető: Dukai Regina StarBreak – egy-egy előadó három kedvelt klipje összemixelve, miközben a képernyőn animált grafikával érdekes információkat osztunk meg az énekesről, együttesről vagy akár a videoklipről. TwitTime – a klasszikus televíziózás és a közösségi oldalak érdekes fúziója a képernyőn, minden hétköznap 15:00 – 17:00 között. A képernyőn animált szövegdobozban megjelennek a Music Channel követőinek tweetjei. Happy Coffe – pörgős zenékkel és a napkezdéshez fontos alapinformációkkal (pontos idő, időjárás) segít, hogy jól induljon a reggel. Egy órás blokkokban válogatott klipekkel támogatja a nézőket az ébredésben. Magyar óra – a név önmagáért beszél: egyórás klip válogatás, kizárólag magyar előadók klipjeivel. Top21 – a Music Channel Top 21, a Music Channel hivatalos slágerlistája. A heti playlist alapján szakmai gondossággal összeállított sikerlista hűen mutatja a Music Channel heti kedvenceinek erősorrendjét. Új listát minden szombaton 17 órától láthatnak a nézők, ismétlés vasárnap, kedden, csütörtökön és pénteken. Online chart – a Music Channel heti rendszerességgel, hétfőn 17:00-tól jelentkező, 1 órás top 10-es listája, amely a nézők szavazatai alapján áll össze. A www.1music.hu/onlinechart oldalon lehet szavazni. 30 klipből lehet választani a szavazáshoz, de ha nincs a listában a szavazó által kedvelt előadó, javasolhat új klipet a listára. Dance Chart – szombatonként, egy órában, este 20:00-tól egy slágerlista segítségével mutatják be a hazai és a nemzetközi klubok legkedveltebb számait. DJ Andi in the mix – klip-mix a legjobb dance slágerekből minden szombaton 21:00-től, egy órában DJ Andi-val. 1like HIPHOP – minden héten szerdán 23:00-tól egy órában rapkulturális ismeretterjesztés az Animal Cannibalsszel. A műsor hétről hétre beszámol a hazai és nemzetközi koncertekről, videoklip és lemezmegjelenésekről, illetve bemutatja a hazai hiphop közösséget. 1like Love – szerelmes zene a zene szerelmeseinek heti rendszerességgel. Egy órás válogatás a legérzelmesebb klipekből hétfőnként 23:00-tól. PartyStarter – ha van olyan, hogy afterparty, miért ne lehetne beforeparty is! Pörgős klipekkel segít rákészülni a bulizásra esténként több alkalommal, egyórás blokkokban. Happy hour – naponta több alkalommal egyórás blokkokban a legújabb klipek.

zene, muzsika, nóta, retró, slágerek, sláger, televízió, online stream tv, internet, élőben, szórakozás, buli, party, Borra-való, Délutáni vigadó, Esti vigadó, Eszem-iszom, dínom-dánom, Ez ma a sláger!, Fásy mulató, Halk zene szól az éjszakában, Nektek írtam a dalt, Nekünk 8, Nótacsokor, Reggeli vigadó, Sláger híradó, Sláger TV: Best Of, Sláger TV: Made in Hungary, Sláger TV: Party, Sztár-Like, Zeneexpressz, Zeneposta, Sláger TV: Party Best Of


Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.

Hasonló TV csatornák:
Sláger TV Televízió online adás
Élő
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
m1 tv online adás
Élő
Viasat3 TV online adás
Élő
RTL2 TV online adás
Élő
Super TV2 TV online adás
Élő
TV2 online adás
Élő