Élő Közvetítés | Online Stream


ATV Online élő adás

Hírek és közéleti műsorok

Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


ATV Online Streaming
ATV Online élő

Most megy az ATV adásán

ATV Online

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!A nézettségi adatok alapján (2017) az ATV Magyarország vezető hírcsatornája. Adásmenete legnagyobb részét a hírműsorok, politika és értelmiségi beszélgetős műsorok teszik ki, de kulturális és közééleti programok is szerepelnek a csatorna mindennapi adásán.

Napi tíz alkalommal jelentkezik a Híradó. A legnézettebb műsor pedig az Egyenes beszéd, de a külpolitikai világhíradó is kedvelt. Népszerű műsorvezetői között régi televíziós és rádiós személyiségeket láthatunk, mint Rónai Egon, Havas Henrik, Vujity Tvrtkó, Sváby András, Bochkor Gábor, Bombera Krisztina, Gaál Noémi, Gyurácz Eszter, Hajdú Péter, Kárász Róbert, Krug Emília, Nádas György.

Az ATV (korábban Agro TV, majd Magyar ATV) egy bejegyzett magyarországi televíziós társaság, az első magyar magán-tévécsatorna. 1990 óta sugározza műsorait. A cég ma a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van, így az egykori agrártelevízió ma leginkább modern vallási csatornaként működik. Hírigazgatója Németh Szilárd, az egyház alapítójának és vezetőjének a fia. Március 15-én nem csak az arculat és a logó, hanem a műsorok díszlete is megújult.

Története

Az ATV 1989 – azaz a magyarországi rendszerváltás – óta folyamatosan működő kereskedelmi televíziócsatorna. Eredetileg Agro TV néven indult, agrárcsatorna volt. Az akkori törvény előírások szabta keretek között Budapest 50 kilométeres vételkörzetében az UHF sáv 47-es frekvenciáján fogható adóként üzemelt ATV 47 néven. 2000-ben került fel már Magyar ATV-ként műholdra, illetve a kábelhálózatokra. A 2003-as évben tulajdonosváltás következett be, amellyel egyidőben elkezdődött egy szervezeti átalakítás, illetve elindult egy új műszaki és infrastrukturális beruházás is. A televízió részvényeinek felét 2003 nyarán felvásárolta egy, a Hit Gyülekezetéhez közelállónak mondott befektetői konzorcium. A tulajdonosváltást követően Székely Ferenc lett a programigazgató. Az új tulajdonosi kör a tévé korábbi logóját is lecserélte, azonban közéleti jellegét megtartotta, később pedig meg is erősítette azt. Azóta újabb logócsere történt. Az új tulajdonosok révén a keresztény (pünkösdi–karizmatikus) vonal is megerősödött.[forrás?] 2005 végén ismét, ezúttal jelentős strukturális átalakításon és arculatváltáson esett át. A csatorna neve ATV-re rövidült. Szabó Stein Imre, az RTL Klub korábbi kommunikációs igazgatója lett az új programigazgató, számos politikai és közéleti műsorral bővült, valamint jelenlegi logója is ekkor született. Az akkori arculatot és műsorokat 2006. január 8-án vezették be, valamint szintén 2006 elején új stúdióba, az egykori Kőbánya Mozi felujíott és teljesen átalakított épületébe költözött. 2010. január 18-án elindult az ATV nagy felbontású (HD) adása, amely az indulása óta az UPC kábeltévén érhető el, jelenleg már a T-Home és Digi szolgáltatásai közt is megtalálható.

700-as klub ("amerikai közéleti magazin") Álomsztori ("vitaműsor") ATV híradó ATV Start ("reggeli politikai és közéleti vitaműsor") A nap híre ("szókimondó vitaműsor") Az első 48 óra után ("amerikai reality-sorozat") Csisztu 24 ("bulvárműsor") Dumakabaré ("kabaréműsor") Egyenes beszéd ("háttérműsor") Egy kívánság ("humoros kívánságműsor") Építészet mesterei ("építészeti magazin") Este 9 Esti Frizbi Hajdú Péterrel ("bulvárműsor") Fogjuk a hasunkat ("gasztro-reality Nádas Györggyel") Fórum ("közönségvita a politikáról") Fő az egészség ("egészségügyi magazin") Global 3000 ("európai információs magazin") Havas a pályán ("közéleti vitaműsor Havas Henrikkel") Hazahúzó ("hazai üdülési magazin") Henrik angyalai ("közéleti talkshow Havas Henrikkel") Heti Napló Sváby Andrással ("közéleti műsor a hét aktualitásairól") Kabarépéntek ("pénteki kabaréműsor") KIPA ("Izrael kulturális és politikai aktualitásai") Kőbánya Híradó Könyvjelző ("kulturális magazin") KrízShow ("színházi talkshow") Laci bácsi konyhája ("gasztro-reality") Rendkívüli interjú Sas kabaré ("zenés közéleti kabaré") Start plusz Titkos dosszié ("amerikai dokumentumfilm-sorozat") TV torna Norbival és Rékával ("tornaműsor") Új Mezőgazdasági Magazin ("gazdasági magazin") Vidám vasárnap ("a Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete"), Világhíradó ("hírek a világ minden részéről"), Visszajátszás ("válogatás az ATV legnépszerűbb szórakoztató műsoraiból"). A helyzet A nő háromszor A Tét A tévé ügyvédje ATV Newsroom Bagi-Nacsa Banknegyed Charme Csatt! Doktor úr Doku Együtt a biztonságért Esti kommentár Ez a hét Friderikusz Hírvita Hócipő Hócipő kabaré Humorbajnokság Hurrá, nyaralunk! Húzós Képlet Külvilág Magánbeszélgetés Mancsvár NÉVSHOWr Otthon TV Pénz TV Szabad szemmel Szép volt, fiúk! Szókincs Tempó Tetthely USA TV Újságíróklub Vakkomondor Valóság fővárosa Voks Zeneexpressz.

Segítség ha külföldről szeretnéd nézni a TV adást és hibaüzenetben: "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" jelenik meg.

  • 1. lépés: nyisd meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: a telepítést várd meg
  • 3. lépés: nyisd meg a https://elokozvetites.tv/magyar-atv-televizio-hd-adas-online-stream.html linket, aztán menj fel a jobb felső sarokba és válaszd ki "Magyarországot".
  • 4. lépés: várd meg az oldal betöltődését
  • 5. lépés: élvezd a határontúli online tv nézést
  • ATV, agro tv, online nézés, tv nézés, interneten, vidám vasárnap, hit gyülekezet, 700-as klub ("amerikai közéleti magazin") Álomsztori ("vitaműsor") ATV híradó ATV Start ("reggeli politikai és közéleti vitaműsor") A nap híre ("szókimondó vitaműsor") Az első 48 óra után ("amerikai reality-sorozat") Csisztu 24 ("bulvárműsor") Dumakabaré ("kabaréműsor") Egyenes beszéd ("háttérműsor") Egy kívánság ("humoros kívánságműsor") Építészet mesterei ("építészeti magazin") Este 9 Esti Frizbi Hajdú Péterrel ("bulvárműsor") Fogjuk a hasunkat ("gasztro-reality Nádas Györggyel") Fórum ("közönségvita a politikáról") Fő az egészség ("egészségügyi magazin") Global 3000 ("európai információs magazin") Havas a pályán ("közéleti vitaműsor Havas Henrikkel") Hazahúzó ("hazai üdülési magazin") Henrik angyalai ("közéleti talkshow Havas Henrikkel") Heti Napló Sváby Andrással ("közéleti műsor a hét aktualitásairól") Kabarépéntek ("pénteki kabaréműsor") KIPA ("Izrael kulturális és politikai aktualitásai") Kőbánya Híradó Könyvjelző ("kulturális magazin") KrízShow ("színházi talkshow") Laci bácsi konyhája ("gasztro-reality") Rendkívüli interjú Sas kabaré ("zenés közéleti kabaré") Start plusz Titkos dosszié ("amerikai dokumentumfilm-sorozat") TV torna Norbival és Rékával ("tornaműsor") Új Mezőgazdasági Magazin ("gazdasági magazin") Vidám vasárnap ("a Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete"), Világhíradó ("hírek a világ minden részéről"), Visszajátszás ("válogatás az ATV legnépszerűbb szórakoztató műsoraiból"). A helyzet A nő háromszor A Tét A tévé ügyvédje ATV Newsroom Bagi-Nacsa Banknegyed Charme Csatt! Doktor úr Doku Együtt a biztonságért Esti kommentár Ez a hét Friderikusz Hírvita Hócipő Hócipő kabaré Humorbajnokság Hurrá, nyaralunk! Húzós Képlet Külvilág Magánbeszélgetés Mancsvár NÉVSHOWr Otthon TV Pénz TV Szabad szemmel Szép volt, fiúk! Szókincs Tempó Tetthely USA TV Újságíróklub Vakkomondor Valóság fővárosa Voks Zeneexpressz.