Élő Közvetítés | Hírek Online Stream

Magyar Péter bizonyíték, hangszalag meghallgatása, élő online közvetítés - Korrupció Völlner, Schadl, Rogán Antal, Varga Judit hangfelvétel

Megosztásával mégtöbb emberhez jutnak el az események


Magyar Péter bizonyítéka, a hangszalag amelyen Varga Judit és Gulyás Gergő beszél a Maffiaállamról, élőben online 9:00-tól

Magyar Péter hétfő este a csatornáján beszélt arról, milyen felvételt tervez kedden nyilvánosságra hozni. Azt mondta, 2023 januárjában készült a felvétel a Varga Judittal közös lakásukon, amikor a Völner-Schadl-ügyről és Rogán Antalról beszélgettek.

Varga Judit a tavaly januári beszélgetés során elkezdte magyarázni Magyar szerint, hogy „ez egy maffiakormány, amiből nem lehet kiszállni”. Ezeknek a mondatoknak az adhat különös súlyt, hogy ebben az időszakban Varga még a magyar kormány igazságügyi minisztere volt, csak fél évvel később, tavaly júniusban mondott le.

„Pontosan tudtam, hogyan működik ez a hatalom, ha valaki el akar nyomni vagy zsarolni akar. Nem voltak már illúzióim, mint a korábbi években, úgyhogy azt éreztem, ha sosem kell ezt a felvételt felhasználnom, nyilván nem is terveztem, de a családom védelmére jó lehet” - indokolta meg, miért vette fel a feleségével folytatott beszélgetését. „Nem vagyok magamra büszke, hogy egy ilyen felvételt kellett elkészítenem. Arra meg főleg nem, hogy nyilvánosságra kell hoznom. De a szükség törvényt bont” - mondta később. Szerinte közérdek, hogy a felvétel az ügyészséghez kerüljön és azt a nyilvánosság is megismerje. Azt, mondta ezzel akarja nyomás alá helyezni az ügyészséget, hogy tényleg lefolytassák az eljárást, ne kezdjenek szöszmötölni.

Bár a korábbi nyilatkozataiban azt hangoztatta, hogy nincs atombombája, most viszont úgy látja, ha már a legelején előjön a felvétellel, akkor talán még annyit sem ér el, mint most. „Most már úgy érzem, hogy egy ország figyel erre a történetre, és a nyilvánosság engem és a családomat is védi, másrészt talán a hatása is más, hogy most március 26-án kerül ki ez a felvétel.”


Oszd meg a Híreket, hogy mások is lássák!



Oszd meg a Híreket, hogy mások is lássák!