Élő Közvetítés | Online Stream


Echo TV Online élő adás

Mészáros Lőrinc televíziója

Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


Most megy az Echo Televízión

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!


Az Echo TV Magyarország első üzleti témájú csatornájaként pozicionálta magát indulásakor. A 2005 nyarán beharangozott csatorna 2005. szeptember 15-e óta sugározza adását napi 24 órában. Többségi tulajdonosa Széles Gábor volt most már a másik oligarcha Mészáros Lőrincé, vezérigazgatója Farkas Boglárka. A televízió indulásakor több Hír TV-től távozott kollégát is alkalmazott. Az eredetileg gazdasági hírcsatornaként indult csatornánál többször szinte a teljes szerkesztői-műsorvezetői-felsővezetői gárda kicserélődött, és a gazdasági hírszolgáltatás sokadlagos tevékenységgé vált, a tévé erőteljes politikai irányvonalat vett, több egykor országos ismertségű konzervatív beállítottságú személyiség is megjelenik a képernyőn, például Balzsay Károly, Bayer Zsolt, Liebmann Katalin, ifj. Lomnici Zoltán, Kiszelly Zoltán és Kadarkai Endre ill. hosszú ideig Szaniszló Ferenc is műsorvezetője volt a televíziónak. Polgári, konzervatív értékrendű hangvétel jellemző műsoraira, erőteljesen támogatva a Fidesz-KDNP-pártszövetséget és a második Orbán-kormányt.[5] Egyes vélekedések szerint a radikális jobboldal tévéje az Echo, bár korábban valóban megjelent a radikálisabb hangvétel a műsorokban, ma már épp a Fidesz-pártisága miatt számos kritika éri a radikális jobboldal felől. 2016-ban Széles Gábor eladta az ECHO TV-beli tulajdonrészét Mészáros Lőrinc vállalkozónak.

Angard („vitaműsor: a nagy csörték ideje”) A munkavállalók világa („magazin a munkavállalókról”) Asztaltársaság („beszélgetős műsor”) Az üzlet („gazdasági magazin”) Célfotó („sportműsor”) Civil kör („intellektuális párbeszéd a hét történéseiről”) Élő örökség („kulturális magazin”) Építészet 21 („Építészeti-örökségvédelmi-magazin”) Háttér-kép („a gazdaság más megközelítésből”) Hazahúzó („hazai szabadidős lehetőségek”) Hazai vadász („vadászmagazin”) Hazai erdész („erdészeti magazin”) Heti mérleg („heti gazdasági és politikai magazin”) Hosszabbítás („sportműsor”) Informátor („akcióban a legjobb magyar oknyomozók”) Jövőálló („innovációs magazin”) Kettesben Szabó Anettel („portréműsor”) Kibeszélő Kitekintő („magazinműsor a határon túli magyarokról”) Klinika („célkeresztben a gyógyítás”) Körkép a világról („magazin a nagyvilág történéseiről”) Körkép itthonról („magazin hazánk történéseiről”) Látókör („színes hírek, különleges események”) Magyarok („sorozat a nemzet XXI. századáról”) Mélymagyar („beszélgetés hazánk és a nagyvilág ügyeiről”) Napi aktuális („a politikai közélet aktuális kérdései”) Olümposz („sportműsor”) Összművész („öt művész üli körbe a polihisztor asztalát”) Razzia („Magyarország legütősebb bűnügyi műsora”) Rivalda („fókuszban a tánc és a színház”) Sajtóklub („politikai vitaműsor”) Számla („gazdasági magazin”) Színházi magazin („kulturális magazin”) Táj-kép („a vidék magazinja”) Trend („divatmagazin”) Troll („tükör a heves provokációkra”) Újranyitott aktát („bűnügyi magazin”) Zöld világ („ökológiai magazin”)

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a http://elokozvetites.tv/echo-tv-online-stream-hd-adas.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • echo tv, mészáros lőrinc, fidesz tv, őrültek, háttérhatalom szaniszló ferenc kitüntetett, bayer zsolt lovegkereszt, összeesküvés, csak a fidesz, csatorna, adó, adás, nézés, nézni