Hírek, élő közvetítések
Spiler2 TV Onine Stream

adás: M1 TV online élő közvetítés
Online
Élő
néző


A magyar országgyűlés plenáris ülései, napirendi, napirend előtti utáni, és egyéb élő közvetítések a Parlamentből

M1 TV - MTV1 a magyar közszolgálati híradó csatorna

Magyarország első és legrégebbi televízióadója és legnézettebb hírcsatornája közérdekű információkat és szórakoztató műsorokat szolgáltatott a nézőknek 1957-től, 58 éven keresztül, ám 2015. március 15-én elsősorban napi aktuális hírekkel foglalkozó hírcsatornává alakult. 2009. óta műsorait HD minőségben is sugározza. Az M1 műsorai élőben is követhetők online, teljesen ingyenesen, illetve az egyes műsorokat utólag is meg lehet tekinteni a videótárukban, szintén térítésmentesen.

Az M1 a magyar hírgyártás központja: jelenleg a nézettsége a többszöröse a piacon működő egyéb hírtelevíziók összesített nézettségének.

Az M1 betöltötte azt a szerepet, amit neki szántak. Az idősebb, diplomás korosztály, ha tájékozódni akar, az M1-re kapcsol, kb. 15 perc az ottmaradási idő.

A fiatalok közül is egyre többen kapcsolnak az M1-re. Amíg Európában az ilyen jellegű csatornák átlag nézettsége 1 ill. 1,5 %, az M1 3%-os, vagy afölötti, breaking news esetén a nézettség elérheti akár az 5-6%-ot is.

2015. március 15-étől elsősorban napi aktuális hírekkel foglalkozó hírcsatornaként tartjuk számon, de helyet kapnak a közélettel foglalkozó magazinműsorok is.

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.A csatorna kedvelt műsorai :

Ma reggel: Naponta jelentkező reggeli műsor, interjúkkal, riportokkal, beszélgetésekkel, közéleti szereplőkkel. M1 Online - Ma reggel, élő adás. Az Este: Hétköznap esténként jelentkező magazinműsor, mely színvonalas tartalmával elnyerte a Pulitzer-emlékdíjat is. M1 Online - Az Este, élő adás. A rejtélyes XX. század: Kéthetente jelentkező színvonalas ismeretterjesztő műsor, melyben a műsorvezető a XX. század érdekességeit, érdekes eseményeit mutatja be. M1 Élő Adás, A rejtélyes XX. század online. Fábry: Igazi szórakoztató showműsor, melyben Magyarország első számú showmanje, Fábry Sándor szórakoztatja kéthetente a nézőket. M1 Online - Fábry, élő adás. Barangolások öt kontinensen: A műsor kéthetente kerül adásba, ekkor az adott héten a legnagyobb érdeklődést keltő külpolitikai konfliktust állítja középpontjába. A műsorvezető a meghívott vendégek segítségével próbálja bemutatni az adott probléma történelmi, civilizációs okait, valamint nemzetközi hátterét és gazdasági vonatkozásait. M1 Online Live, Barangolások öt kontinensen élő adás. Egyszer volt, hol nem volt; Mozdulj; Zöld Tea; Gasztroangyal; Kékfény; Maradj Talpon!; Magyarország, szeretlek; Napirend előtt; Aranymetszés; TeleSport. M1 Online - Élő Adás. M1 live. A szervereken magyar televíziózás legnagyobb klasszikusaitól a legfrissebb hírekig mindenfajta. Az Magyar Televízió Premier bemutatja a weboldalán a legnépszerűbb műsorainak klipjeit.


Cimkék :

zenei, műsorok, adás, élő, élőben, internet, tévé, m1, online, műsor, híradó, videotár, teletext, műsora, fitness, a dal 2015, autópálya, mtv videótár letöltés, tv, mindenből egy van, stream, fábry, élő, marslakók, forma 1, hacktion, hd, a dal, műsor, fidesz tv, propaganda tv, királyi televízió, orbán viktor szócsöve, maradj talpon, tv stream, munkaügyek, tv nézés, szomszédok, nézés, klasszikusok, m1, magyarország, magyar.

Hasonló TV csatornák:
m5 tv online adás
Élő
Duna tv online adás
Élő


Egyéb TV csatornák
TV2 online adás
Élő
Sport1 TV online adás
Élő
Sport2 Televízió online adás
Élő