Élő Közvetítés | Hírek Online Stream

Odakint most szörnyek járnak, demonstráció a hősök terén. Potyondi Edina, Azahriah, élő online stream közvetítések, videók, beszámolók

Megosztásával mégtöbb emberhez jutnak el az események


Friss hírek, Tüntetés a hősök terén, 18:00-tól

Civilek és művészek szerveznek politikamentes tüntetést pénteken (2. 16.) Budapesten, a Hősök terén a pedofil bűnözők és gyámolítóik áldozatainak a védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében.

"Elegünk van. Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk. Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat. Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket. A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni.

Oszd meg a Híreket, hogy mások is lássák!



A koronavírus terjedése Világtérképen és régiók, illetve országok szerint

Oszd meg a Híreket, hogy mások is lássák!