Élő Közvetítés | Online Stream

Magyarország - Németország kézilabda VB döntő, online Sport1 TV élőben

Magyarország - Németország férfi U21 VB döntő kézilabda élő közvetítés Sport1 TV online

Hungary vs Germany u21 handball world cup final, sport1 tv online stream

U21 Világbajnoki döntő, férfi kézilabda

2023 július 2. 18:00 | Sport1 TV élő online stream


Sport2 TV Onine Stream

Most megy az Sport1 Televízión



A Németország - MAgyarország férfi kézilabda VB döntő meccsről

A FÉRFI U21-ES VILÁGBAJNOKSÁG ELŐDÖNTŐJÉBEN MAGABIZTOSAN NYERT IZLAND ELLEN FÉRFI JUNIORVÁLOGATOTTUNK, EZZEL ELÉRVE - AZ 1977-ES EZÜSTÉREM UTÁN ÚJRA - MINDEN IDŐK LEGJOBB FÉRFI JUNIOR VB-EREDMÉNYÜNKET. Vasárnap, a vb zárónapján tehát az aranyéremért léphet pályára a Sótonyi László vezette magyar együttes, a döntő 18:00-kor kezdődik majd Berlinben. A világbajnokság valamennyi találkozóját, így a magyar válogatott mérkőzéseit is a Sport 1 élőben közvetíti.

Jamina Roberts (Vipers): „A Bajnokok Ligája mostani szakaszában már csak jó csapatok vannak, nem kaphattunk könnyű ellenfelet. Nagyszerű együttes a Győr, óriási tapasztalattal, amely évek óta remek teljesítményt nyújt. Kiváló játékosok alkotják a keretét, nehéz dolgunk lesz, de a végső győzelemhez mindenkit le kell győznünk, így csak saját magunkra és a céljainkra koncentrálunk.” A 287-szeres válogatott Császár Gábor, a 220-szoros válogatott Gulyás Péter és a 211-szeres válogatott Zubai Szabolcs számára egyértelmű volt, hogy 46 év után vb-döntőt játszhat az U21-es férfi kézilabda-válogatott, és olyan generáció jön össze, mint anno náluk 2005-ben, akik „csak” vb-bronzérmesek lettek.

A Magyarország - Németország kézilaba VB döntő mérkőzés 18:00-tól nézhető itt a Sport1 TV Online stream élő közvetítésében