Élő Közvetítés | Online Stream

Germany vs Japan FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

Németország - Japán Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

Németország - Japán foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 23. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 14:00-tól

  • kenburns
    Németország - Japán
    Németország - Japán Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Németország foci VB online stream M4 Sport TV
    Japán foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



A Németország - Japán focimeccsről

Szegény Marco Reus… A 48-szoros válogatott támadó a 2014-es világbajnokságot (ahol az aranyéremről maradt le), a 2016-os és a tavalyi Európa-bajnokságot is sérülés miatt hagyta ki, s az élet úgy hozta, hogy bokasérülés miatt nem utazhat Katarba. A nemzetközi sportsajtóban gyakorta a világ legpechesebb futballistájának nevezett Marco Reus még szeptemberben sérült meg, s ugyan többször próbálkozott a visszatéréssel, végül nem került olyan állapotba, hogy Hans-Dieter Flick szövetségi kapitány számoljon vele.

Ám nem csak a Dortmund játékosa kénytelen sérülés miatt kihagyni a vb-t, Lukas Nmecha térd-, Timo Werner bokasérülés miatt nem lehet ott a tornán. Utóbbi elvesztése nagy érvágás az együttesnek. „Timo Werner hiánya valóban keserű veszteség számunkra   – idézte a Bild a szövetségi kapitányt. – Jól támadja le az ellenfelet, ráadásul gyors és veszélyes csatár. Ami Marco Reust illeti, nagyra tartom őt. El kellett döntenünk, hogy kockáztatunk-e vagy sem. Fáj, mert kitűnő, minőségi játékos.” Szintén némi meglepetésre kimaradt Mats Hummels és Robin Gosens, bekerült ugyanakkor a keretbe két újonc támadó, a 17 éves Youssoufa Moukoko, valamint a 20 esztendős Niclas Füllkrug. A legnagyobb meglepetés viszont Mario Götze beválogatása. A 2014-es világbajnoki finálét eldöntő középpályás legutóbb 2017 novemberében volt válogatott, a 2016-os Európa-bajnokság óta nem járt a német csapattal nagy tornán. A 30 éves Mario Götzével együtt összesen négy világbajnok található a németek névsorában: Manuel Neuer, a keret rangidőse a maga 36 évével, rajtuk kívül Matthias Ginter és Thomas Müller volt tagja a nyolc évvel ezelőtt vb-t nyerő együttesnek. Manuel Neueren és Thomas Mülleren kívül Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Serge Gnabry és Jamal Musiala képviseli a Bayern Münchent. Utóbbi csupán 19 éves, mégis a német válogatott egyik legnagyobb erőssége lehet. „Furcsa volt az első vb-keretem kijelölése – folytatta a szakember. – Átgondoltunk mindent a stábbal, nem volt könnyű dolgunk. Mario Götze hosszú idő után van újra velünk, kíváncsian várom, hogy mire lesz képes, zseniális futballista és nagyszerű ember. Japán ellen kezdünk, jelenleg csak az ázsiai csapatra összpontosítunk.” Németország négy évvel ezelőtt a csoportból sem jutott tovább, most minden szurkoló többre vágyik, s talán nem kockáztatunk nagyot, ha kijelentjük: sikeresebb vb vár rá, mint 2018-ban.

Japán Ázsia egyik legjobb csapata, a selejtezőt simán vette, Szaúd-Arábia mögött második helyen végzett, így teljes joggal lesz ott a világbajnokságon. A nemzeti csapat először 1998-ban szerepelt vb-n, azóta mindig kijutott, így sorozatban a hetedik tornájára készül. Érdekes, de a 24 évvel ezelőtti világbajnokság óta felváltva a csoportkör majd a nyolcaddöntő volt a végállomás számára, négy éve Oroszországban a legjobb tizenhat között esett ki, így ha a sormintát nézzük, Katarban nem jut be az egyenes kieséses szakaszba. Morijaszu Hadzsime szövetségi kapitány szolgáltatott jócskán meglepetést a keret kijelölésekor, közülük a legkevésbé Oszako Juja kimaradása az, bár a csatár szinte a teljes selejtezősorozatot végigjátszotta, Katarban mégsem lehet a csapat segítségére. A remek Bundesliga-idényt futó Union Berlin középpályása, Haragucsi Genki sem utazhat a tornára, ám a két Celtic-játékos, Furuhasi Kjogo és Hatate Reo kimaradása bombameglepetés. Furuhasi Kjogo második idényét futja Skóciában, az előző évadban minden sorozatot figyelembe véve 20 gólt jegyzett, míg a mostaniban már tíz találat felett jár, a skót liga egyik legveszélyesebb csatáraként tartják számon, hétről hétre játszik, a Celtic mind a hat BL-csoportmeccsén pályára lépett. Hatate Reo a középpályán nagy munkát végez, alapember a skót együttesben. Jó kérdés, hogy miért nem számol velük Morijaszu Hadzsime.

Maeda Daizen személyében így is lesz Celtic-játékos a japán keretben. „Furuhasi Kjogo és Hatate Reo nemcsak a csapattársaim a Celticben, hanem a barátaim is, így őket is képviselem Katarban”   – mondta Maeda a japantimes.co.jp oldalának. A meghívottak közül Kubo Takefusza és Kamada Dajcsi főszereplő lehet, előbbi a Real Sociedad játékosa, 21 éves technikás középpályás, akár berobbanhat az elitbe a világbajnokságon. Utóbbi az előző idényben Európa-ligát nyert az Eintracht Frankfurttal, meccsről meccsre a német klub egyik legjobbja. Hátul a nagy Premier League-rutinnal rendelkező Josida Majának kell összefognia a védelmet. A együttes gyenge pontjai közé tartozik a szabad- és szögletrúgások kivédekezése, ráadásul a statisztikák szerint az első félidőben jobban és hatékonyabban játszik, a második félidőre veszít a koncentrációjából. Ezt a vb-n nem teheti meg, ha bravúrt akar elérni, Katarban minden egyes találkozón kilencven percig maximálisan kell koncentrálnia.


NÉMETORSZÁG

KAPUSOK: 1 Manuel Neuer (Bayern München), 12 Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt), 22 Marc André ter Stegen (FC Barcelona – Spanyolország)

VÉDŐK: 2 Antonio Rüdiger (Real Madrid – Spanyolország), 3 David Raum (RB Leipzig), 4 Matthias Ginter (SC Freiburg), 5 Thilo Kehrer (West Ham United – Anglia), 15 Niklas Süle (Borussia Dortmund), 16 Lukas Klostermann (RB Leipzig), 20 Cristian Günter (SC Freiburg), 23 Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), 25 Armel Bella-Kotchap (Southampton – Anglia)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 6 Joshua Kimmich (Bayern München), 8 Leon Goretzka (Bayern München), 11 Mario Götze (Eintracht Frankfurt), 13 Thomas Müller (Bayern München), 14 Jamal Musiala (Bayern München), 17 Julian Brandt (Borussia Dortmund), 18 Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), 19 Leroy Sané (Bayern München), 21 Ilkay Gündogan (Manchester City – Anglia)

TÁMADÓK: 7 Kai Havertz (Chelsea – Anglia), 9 Niclas Füllkrug (Werder Bremen), 10 Serge Gnabry (Bayern München), 24 Karim Adeyemi (Borussia Dortmund), 26 Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Hans-Dieter Flick


JAPÁN

KAPUSOK: 1 Kavasima Eidzsi (Strasbourg – Franciaország), 12 Gonda Suicsi (Simizu S-Pulse), 23 Schmidt Daniel (Sint-Truiden – Belgium)

VÉDŐK: 2 Jamane Miki (Kavaszaki Frontale), 3 Tanigucsi Sogo (Kavaszaki Frontale), 4 Itakura Ko (Borussia Mönchengladbach – Németország), 5 Nagatomo Juto (FC Tokió), 16 Tomijaszu Takehiro (Arsenal – Anglia), 19 Szakai Hiroki (Urava Red Diamonds), 22 Josida Maja (Schalke 04 – Németország), 26 Ito Hiroki (VfB Stuttgart – Németország)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 6 Endo Vataru (VfB Stuttgart – Németország), 7 Sibaszaki Gaku (Leganés – Spanyolország), 8 Doan Ricu (SC Freiburg – Németország), 9 Mitoma Kaoru (Brighton & Hove Albion – Anglia),10 Minamino Takumi (AS Monaco – Franciaország), 11 Kubo Takefusza (Real Sociedad – Spanyolország), 13 Morita Hidemasza (Sporting CP – Portugália), 14 Ito Dzsunja (Stade Reims – Franciaország), 15 Kamada Daicsi (Eintracht Frankfurt – Németország), 17 Tanaka Ao (Fortuna Düsseldorf – Németország), 24 Szoma Juki (Nagoja Grampus)

TÁMADÓK: 18 Aszano Takuma (VfL Bochum – Németország), 20 Macsino Suto (Sonan Bellmare), 21 Ueda Ajasze (Cercle Bruges – Belgium), 25 Maeda Daizen (Celtic – Skócia)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Morijaszu Hadzsime





A Németország - Japán VB labdarúgó mérkőzés 14:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

Németország - Japán Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream Németország - Japán Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Japán - Németország labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

Németország - Japán labdarúgó mérkőzés

Németország - Japánfoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the Germany vs Croatia FIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live