Élő Közvetítés | Online Stream

X-Faktor 2021 - Szombaton döntő az RTL-en, online stream közvetítésA C.O.O.L. első hivatalos videoklippje

Cool - A folyó


Bagdi Enikő első hivatalos videoklippje

Bagdi Enikő - Mindenkit elhagyunkVideók, teljes adások visszanézése


X-Faktor 2021 - Az első válogató adása | Videó


Ha lemaradt az X-Faktor mai adásáról, melyet az RTL Klub 2021-ben immár tizedik alkalommal indított el, akkor alább megtekintheti a teljes részt a második élő showról


Idén, 2021-ben egy év szünet után ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. A tehetségkutató jubileumi 10. évadában új női mentort köszönthetünk Csobot Adél személyében, aki Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti társaságában alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja. csatorna a műsor Instagram-oldalán jelentette be, hogy október 9-én, 20:00 órától indul az X-faktor legújabb évada.

X-Faktor: Nehéz nem észrevenni azt a tudatos fiatalítást, ami az elmúlt években az X-Faktort jellemezte. Érezhetően kezdték az Instagram-generációra szabni a műsort, és bár sokan kételkedtek abban, hogy sikerül a YouTube elől ismét a képernyő elé csábítani a fiatalokat, a legutóbbi évad nézettségi adatai azt mutatták, hogy ez bizony bejött. „Ez nyilván nagy részben a castingnak köszönhető, olyan fiatal, trendi előadók szerepeltek a műsorban, akikért rajongani tudnak a tinik. Ennyit számít az, hogy a fiatal nézőket újra meg tudtuk fogni” – mondta erről az Indexnek Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere. Az előjelek alapján az idei évad kapcsán sem kell arra számítani, hogy visszakoznának a készítők: utal erre a fiatal zsűri, illetve az is, hogy a készítők arra ösztönzik a jelentkezőket: igyekezzenek minél frissebb dallal bemutatkozni. „Egy mentor, aki ott ül a pultban, egy picit azt várja, hogy a versenyző a mai trendeknek megfelelő zenét hozzon, hiszen ő maga is ezt hallgatja” – mondta az idézett cikkben Verebély Marcell, és lássuk be: tényleg könnyebb is megfogni a Z-generációt egy Billie Eilish-feldolgozással, mint a nyolcvanadik Mariah Carey-dallal.

Az X-Faktor október 9-tól, minden szombat este 20:00-tól látható az RTL Klub műsorán online élő közvetítés.