Élő Közvetítés | Online Stream

Ferencváros (FTC) - Paks labdarúgó magyar foci meccs online élő közvetítés m4sporthu

Ferencváros FTC - Paks kupadöntő focimeccs élő közvetítés M4 Sport hu TV online stream

Ferencvaros vs Paks online stream m4 Sport

Magyar Kupa döntő

2022 május 11. 19:30 | M4 Sport TV élő online stream


Sport2 TV Onine Stream

Most megy az M4 Sport TelevíziónA Fradi - Paks foci meccsről

A Ferencváros és a Paks vezetedzője, Sztanyiszlav Csercseszov és Bognár György, valamint a két csapat egy-egy játékosa, Dibusz Dénes és Böde Dániel jó hangulatú sajtótájékoztatót tartott a szerdai Magyar Kupa-döntő felvezetéseként.

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerint bárhol is edzősködött vagy játszott eddig a világon, a kupadöntő mindenhol futballünnep volt. „Szeretnénk ezt mi is ennek megfelelően megünnepelni, sikeresen játszani, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A felkészülés rendben zajlik, meglátjuk, mit hoznak az elkövetkező napok. Szeretnénk a legjobb tudásunk szerint kiállni. Örülök, hogy már több mint harmincezren biztosan ott lesznek a lelátón, remélem, még azért pár ezren jönnek, mert szerintem nagyon jó mérkőzést láthatunk szerdán.” A szakember jó kedvében volt, többször is tett tréfás megjegyzéseket a sajtóeseményen. „Ahogy látom, ez a kupa elég nehéz, megnyerni is az. Ráadásul nemsokára karácsony, biztosan mindenkinek szép ajándék lenne...” A Paks trénere, Bognár György azt hangsúlyozta: a döntő nem ugyanaz, mint egy szokásos kupameccs.

„A döntőt nem játszani kell, hanem megnyerni. A Ferencváros jobb képességű játékosokból áll, gyorsabbak, kreatívabbak, kezdeményezőbbek. Ettől függetlenül van esélyünk nyerni, mindent meg is teszünk ezért. Alkalmasnak tartom a csapatomat erre. Mind a huszonhárom játékosunk egészséges, még ha nincsenek is egyformában játékban. A Ferencváros edzőjével volt szerencsém beszélgetni az öltözőben, diskuráltunk arról, ki, miért játszik három vagy kettő belső védővel, és melyik játékrendszert preferáljuk jobban. Sok sikert kívánok a Fradinak, de természetesen magunknak is a kupadöntőben.” Csercseszov szavaira reagálva elmondta: „Szerencsére Böde jó erőben van, úgyhogy elbírja azt a nehéz kupát...”

Ezután következtek a játékosok: az FTC kapusa, Dibusz Dénes arról beszélt, hogy nem feltétlenül a megszokott játékra számít a Pakstól. „Elég eseménydúsak szoktak lenni a mérkőzéseik, de ez mégiscsak egy kupadöntő, más téttel bír. Kíváncsi vagyok, mennyire fogja felvállalni a Paks azt a játékot, amilyet szokott. Én az előző két egymás elleni meccsünkön is azt véltem felfedezni, hogy jóval óvatosabbak, mint szoktak.” A Fradi korábbi, a Paks jelenlegi csatára, Böde Dániel szerint motiválni senkit nem kell erre a meccsre. „Próbálok persze segíteni a csapattársaknak, hogy milyen egy ekkora meccsen pályára lépni. A saját példámat tudom felhozni: én a válogatottban, a törökök ellen játszottam először hatvanezer ember előtt, és rögtön gólt rúgtam. Remélem, a többiek is így élik meg, feldobja majd őket a sok szurkoló, nem teher lesz.” Amikor arról kérdezték, hány gólt fog rúgni a mellette ülő Dibusz Dénesnek, akkor kijelentette: ígérgeti nem szokott, de... „Szinte napra pontosan tíz éve rúgtam gólt legutóbb a Fradinak, úgyhogy örülnék most megint egynek.”

A Ferencváros - Paks mérkőzés 19:30-tól nézhető itt a M4 Sport TV Online stream élő közvetítésében

A legutóbbi Fradi-Paks meccs gól videó összefoglalója