Élő Közvetítés | Online Stream

Juventus - Atletico Madrid BL Bajnokok Ligája M4 Sport TV

Juventus - Atlético Madrid foci élő közvetítés M4 Sport TV online

Juventus vs Atlético Madrid Champions League online stream M4 Sport TV

Bajnokok Ligája selejtező

2019. március 12. 21:00 | M4 Sport TV élő online stream


Sport2 TV Onine Stream

Most megy az M4 Sport TelevíziónA Juventus - Atletico Madrid BL foci meccsről

Leonardo Spinazzola jól játszott az Udinese ellen, és megteremtette magának a lehetőséget, hogy kezdjen az Atletico Madrid ellen, ugyanis Mattia De Sciglio sérüléssel bajlódik, és nem valószínű, hogy keddig felépül. A korábbi Atalanta játékos harmadik mérkőzését játszotta pénteken, és bemutatkozhat a Bajnokok Ligájában is. „Az edző majd eldönti” – mondta a Sky Sport Italiának. „Jól érzem magam, a teljesítményem javult a Parma elleni mérkőzéshez képest, és a térdem is jól működik. Persze, három meccs alatt nehéz megtalálni a konzisztens formát, de készen állok.”

Cancelo eltiltása miatt visszakerült az Udinese ellen a pálya jobb oldalára, Alex Sandróval a balon. „Vitathatatlan, hogy a bal oldalon jobb teljesítményt nyújtok. Játszottam korábban az Atalantában a jobbon, amikor nagyon muszáj volt, de a bal oldalt preferálom. Szintén az Atalanta miatt tudok wing-backet játszani, kisegítve a három fős védelmet.” A sérülések és eltiltások miatt Allegri lehet, hogy egy háromvédős rendszerrel kezdeti majd a csapatot az ATMA ellen. „Még nem vagyunk felkészülve, de az edző a madridi meccs óta csak tüzel és lelkesít minket. Muszáj erősen kezdenünk, 2000 km/h sebességgel, hogy bebizonyítsuk, tovább tudunk menni a következő fordulóba.” A nyolcaddöntők hoztak már nagy visszatéréseket, gondoljunk csak az Ajax vagy a MU továbbjutására. Mindketten otthon szenvedtek vereséget, hogy aztán kiejtsék ellenfelüket idegenben. A Porto is kiejtette a Romát. „Szeretnénk folytatni ezt a tendenciát mi magunk is” – zárta gondolatait Spinazzola.


Atlético Madrid - Juventus Bajnokok Ligája foci mérkőzés 21:00-től nézhető itt élőben az M4 Sport TV Online stream közvetítésében. Az első meccset a spanyolok nyerték 2-0ra.


Juventus vs Atlético Madrid CL - Champions league football online live stream

Atlético - Juventus BL nyolcaddöntő foci meccs élőben

Juventus - Atlético Madrid labdarúgó mérkőzés online stream

Juventus - Atlético Madrid Bajnokok Ligája futball M4 Sport

Juve - Atlético élő online stream

Juventus - Atlético Madrid Bajnokok Ligája focimeccs M4 Sport élő