Élő Közvetítés | Online Stream

Boca Juniors - River Plate Libertadores Kupa döntő BT Sport TV

Boca Juniors - River Plate libertadores Kupa döntő foci élő közvetítés BT Sport TV online

Boca Juniors vs River Plate Libertadores Cup Final online stream M4 Sport TV

Libertadores Kupa döntő

2018. November 10. 21:00 | Alberto J. Armando Stadion | BT Sport TV élő online stream


Sport2 TV Onine Stream

Most megy az M4 Sport TelevíziónA Boca Juniors - River Plate foci meccsről

Az ősi rivális Boca Juniors lesz az ugyancsak argentin River Plate ellenfele a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjében. A Boca Juniors a brazil Palmeiras otthonában elért 2-2-s döntetlennel, 4-2-s összesítéssel lépett tovább az elődöntőből.

A dél-amerikai bajnokok ligája történetében először rendeznek majd Superclasicót, azaz Boca Juniors-River Plate finálét.

Az oda-visszavágós döntő időpontjai hivatalosan november 7. és 28., ugyanakkor a két klub képviselői már jelezték, hogy a fővárosban sorra kerülő politikai találkozó miatt várhatóan 10-én és 24-én játsszák le a mérkőzéseket. Az első találkozót a Boca otthonában, a La Bombonera Stadionban rendezik, a visszavágó a Monumental de Nunez Stadionban lesz. A Boca hetedszer, a River negyedszer diadalmaskodhat a sorozatban.

Elhalaszthatják a Superclasicót

Heves esőzés miatt elmaradhat a Boca Juniors-River Plate Libertadores Kupa-döntő odavágója, írja argentin helyszíni forrásokra hivatkozva a madridi AS. A lap úgy tudja, hogy az előrejelzések szerint óriási vihar csaphat le a mérkőzés helyszínére éppen, amikor a mérkőzés elkezdődik.

A hazaiak, a Boca Juniors személyzete egész héten keményen dolgozott azon, hogy a pályát a folyamatos esőzések ellenére megfelelő állapotba hozzák, de lehet, hiába.

A stadionban van ugyan egy speciális eszköz, amely segíthet felszárítani a pályát, ám ha a vihar tényleg megérkezik, el kell halasztani a mérkőzést.Utoljára 2010-ben kellett elhalasztani a Superclásicót.


Boca Juniors - River Plate Libertadores Kupa döntő első mérkőzése magyar idő szerint 21:00-től nézhető itt élőben a BT Sport TV Online stream közvetítésében


Boca Juniors vs River Plate Libertadores Cup Final football online live stream

Boca Juniors - River Plate labdarúgó mérkőzés online stream

Boca Juniors - River Plate Libertadores kupa futball BT Sport

Boca Juniors - River Plate élő online stream