Élő Közvetítés | Online Stream

magyarország élő online közvetítés foci

Magyarország - Görögország 2-1 VIDEÓ

görögország m4 sport tv élőben

Nemzetek Ligája Válogatott foci meccs

2018. szeptember 11. | Budapest 20:45 | M4 Sport TV élő online streamGÓLOK

1-0 Sallai


1-1 Manolas


2-1 Kleinheisler

Most megy az M4 Sport TelevíziónA magyar - görög meccsről

A mieink sajtótájékoztatóján Marco Rossi a játékosok kiemelkedően jó hozzáállását méltatta, Kovács István szerint pedig fontos, hogy ésszerű rizikót is vállaljon a magyar válogatott a keddi Görögország elleni zárt kapus összecsapáson. Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott hivatalos sajtótájékoztatóján, Telkiben először a kerettagok hangulatáról, lelki állapotáról beszélt: „Nyolc napja vagyok együtt a játékosokkal – nyilatkozta –, és meg kell valljam, tévedés lenne azt gondolni, hogy bárkinek is motivációs problémái lennének, vagy bárki el lenne keseredve. Érzem, hogy a játékosok nagyon elszántak, nagyon szeretnének bizonyítani.” A finnek elleni vereséggel kapcsolatban hozzátette, a mérkőzésen elkövetett néhány hibáért igen komoly árat kellett fizetnie a csapatnak. Ami az észteket legyőző görög válogatott elleni várható összeállítást illeti, a mieink olasz kapitánya elmondta, a stabilitás fontos szempont. „Azt gondolom, hogy akik itt vannak velünk, alapvetően jó formában vannak, hiszen ezért esett rájuk a választás: mind bevethetőek. Három-négy poszton elképzelhető változtatás a Finnország elleni csapathoz képest, még ha a taktikánk és a célunk nem is változik. Szeretnénk eredményesebben futballozni.”

Szólt a zárt kapus döntésről is: „A labdarúgás az emberekért, a szurkolókért van. Abszurd ez a helyzet, mondom ezt a nélkül, hogy az UEFA döntését bírálnám. Az biztos, hogy nem sok értelme van szurkolók nélkül futballozni, nekünk most mégis ez lesz a feladatunk, gondolva azokra, akik otthonról drukkolnak a magyar válogatottnak.” Szintén részt vett a sajtótájékoztatón a finnek ellen aktívan futballozó Kovács István, aki leszögezte: „Nem lehet más célunk ebben a helyzetben, csakis a győzelem, és képesnek is tartom magunkat erre. A hibák számát le kell redukálni, és akkor tudjuk játszani azt a játékot, amit elterveztünk.” Kiemelte a megfelelő mentalitás fontosságát is: „Szükség lesz egyfajta egészséges bátorságra is. Felesleges rizikót nem kell vállalni, de törekedni kell arra, hogy váratlant is húzzunk. Nem csak mi támadók, hanem akár védők is hozhatnak jó döntéseket a támadások építése során.”

A hétfő délelőtt egyébként szabad programmal telt Telkiben, amelyet egy kimerítő videós elemzés, és az ellenfél egyénenkénti bemutatása követett. Minden magyar kerettag egészséges, részt vett a csapat esti edzésén és készen áll a holnapi összecsapásra. Ami a mieink ellenfelét illeti, a hétfői edzését megelőzően a Groupama Arénában megtartotta hivatalos sajtótájékoztatóját a görög válogatott, amely az észtek elleni idegenbeli, 1-0-s győzelemmel a tarsolyában érkezett Budapestre. Michael Skibbe, a görög válogatott német szövetségi kapitánya és Vaszilisz Toroszidisz az Olympiakosz védőjátékosa képviselte a vendégcsapatot. Az 53 éves szakember elmondta: nehéz és nagyon érdekes meccsre számít, ugyanakkor nem lepte meg a magyar csapat finnországi veresége, mert a finn is egy jó csapat. „Szeretünk szép stadionban játszani, de nézők nélkül lehangoló a futball. Emiatt kissé szomorú vagyok…” – mondta. „Néhány magyar játékos a Bundesligában szerepel, a magyar csapat jobb, mint az észt. Két azonos képességű válogatott meccse lesz a holnapi, semmi esetre sem szeretnék pont nélkül távozni. Ehhez együttesemnek egész mérkőzésen koncentráltan kell játszania.”

A sérült házi gólkirály Mitrogluról is kérdezték a görögök szakvezetőjét. „Szeretném, ha Mitroglu pályára tudna lépni, de számomra is csak holnap fog kiderülni, javult-e annyit a sérülése, hogy ez bekövetkezhessen.” Vaszilisz Toroszidisz elmondta, önbizalommal telten, bizakodva várják a magyarok elleni mérkőzést, annak ellenére, hogy tudják, a hazai csapat jó, hiszen az alapja az Eb-résztvevő gárda. „Elemeztük a magyarok játékát, tudjuk, melyek a sebezhető pontjai. Remélem ezt holnap meg is tudjuk mutatni a pályán!” A sajtótájékoztatót követően a görög válogatott átmozgató edzést tartott, melynek első 15 percét tekinthették meg a sajtó munkatársai.

A Magyarország - Görögország mérkőzés 20:45-től nézhető itt az M4 Sport TV Online stream élő közvetítésében

Magyar - Görög válogatott foci meccs élőben az interneten

Online stream Magyarország - Görögország nemzetek ligája élő közvetítése az M4 Sporton

A Nemzetek Ligája második meccsén Magyarország - Görögország labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online