Élő Közvetítés | Online Stream

Ausztria - Magyarország férfi jégkorong meccs, Sport1 TV online stream élőben

Ausztria - Magyarország jégkorong élő közvetítés Sport1 TV online

Hungary vs Germany ice hockey match sport1 tv online stream

A-csoportos VB, jégkorong

2023 május 22. 19:20 | Sport1 TV élő online stream


Sport2 TV Onine Stream

Most megy az Sport1 TelevíziónA Magyar - Német meccsről

Véget ér a Magyar jégkorong válogatott VB szereplése a mai napon, és ez az utolsó meccs számunkra és az ellenfél számára is a döntő összecsapás lesz. Döntő, mert aki itt felülmúlja a másikat - akár a hosszabbításban - az bent marad a legjobbak közt. A mi mércénk szerint Ausztria is eléőrébb tart, és nagyon erős ellenfé számunkra, de az eddigiek közül Ők azok akik ellen valós esélyünk van, ha mindenki a 100%-ot nyújtja, és egy kis szerencse is mellénk szegődik. A Magyarország - Ausztria jégkorong meccset Hétfőn 19:20-tól rendezik meg Finnországi Tamperében, és a Sport 1 Televízió élőben közvetíti.


A Magyar - Osztrák jégkorong hoki mérkőzés 19:20-tól nézhető itt a Sport1 TV Online stream élő közvetítésében

A magyar jégkorong-válogatott kerete

Kapusok: Arany Gergely (FTC-Telekom), Bálizs Bence (JKH GKS Jastrzabie, lengyel), Horváth Dominik (Hydro Fehérvár AV19),

Hátvédek: Fejes Nándor (Gyergyói HK), Garát Zsombor (BJA), Hadobás Zétény (Västeras, svéd), Horváth Milán (Hydro Fehérvár AV19), Kiss Roland (DVTK Jegesmedvék), Pozsgai Tamás (BJA), Stipsicz Bence (Hydro Fehérvár AV19), Szabó Bence (BJA), Szirányi Bence (DVTK Jegesmedvék)

Csatárok: Bartalis István (Hydro Fehérvár AV19), Csányi Karol (Zvolen, szlovák), Erdély Csanád (Hydro Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Linköping, svéd), Hári János (Hydro Fehérvár AV19), Kóger Dániel (Corona Brasov, romániai), Nagy Gergő (FTC-Telekom), Nagy Krisztián (BJA), Papp Kristóf (Northern Michigan University, amerikai), Sebők Balázs (Ilves, finn), Sofron István (Csíkszereda), Terbócs István (Hydro Fehérvár AV19), Vincze Péter (Gyergyói HK)