Élő Közvetítés | Online Stream


Rádió 1 Online élő adás nézése video stream

Csak igazi mai sláger megy

Eddigi hallgatók:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!

Most megy a Rádió 1 adásán élőben

Oszd meg és nézd kedvenc rádió adódat!


A Rádió 1 magyarországi, hálózatosan fogható kereskedelmi rádió, az országban közel 50%-os lefedettséggel bír. Zenei stílusa: pop, pop-rock, pop-dance, r&b, hip-hop. Műsorstruktúrájára jellemző, hogy a Balázsék c. show után minden órában 55 percen keresztül szólnak megszakítás nélkül a mai slágerek. Reggelente itt vezet műsort a Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri trió. A Rádió 1 fiataloknak szóló tánczenei műsora, a DISCO'S HIT is itt hallható esténként, délutánonként pedig a Cooky Show jelentkezik.

A Rádió 1 egy magyarországi rádióhálózat, amely Európa és Amerika aktuális slágereit sugározza. 1996-ban kezdte meg adását, a következő években építette ki első hálózatát. 2012-ben elvesztette budapesti frekvenciáját, emiatt a hálózat szétesett, és két megyében volt csak hallható adás ezen a néven. 2016-ban indult újra a budapesti adás, azóta számos vidéki rádió is csatlakozott a hálózathoz, amely jelenleg csaknem az egész országot lefedi. Legnépszerűbb műsorvezetői Sebestyén Balázs és Cooky, valamint itt lett ismert Harsányi Levente. A rádió tulajdonosa Vajna András volt, aki 2019. január 20-án elhunyt. Szinte napra pontosan egy év múlva, 2020. január 21-én Schmidt Zoltán, Mészáros Lőrinc bizalmasa lett a rádió új tulajdonosa.

Balázsék a Rádió 1 adásán élőben nézni is

Balázsék – Magyarország kedvenc reggeli műsora Magyarország kedvenc reggeli műsora, minden hétköznap délelőtt hallgatható, nem kevesebb mint 4 órán keresztül. Ez nem más mint a híres Balázsék című beszélgetős műsor. Korábbi nevén Morning show-ként, majd Reggeli műsorként ismerhették a hallgatók. Elsőként 2009. január 5-én voltak hallhatóak a Danubius Rádió Pirítós című műsorában, majd annak megszünését követően, azonos frekvencián de immár a ClassFM zászlaja alatt voltak újra hallgathatóak a Morning show című műsorban. (Ennek napja: 2009. novemer 30.) A beszélgetős műsorban főként az aktuális, napi hírekkel foglalkoznak, melyeket egy laza hangvételű, meglehetősen vicces és szórakoztató beszélgetés keretein belül tárgyalnak át a hallgatók előtt. És, hogy kik a műsorvezetők? Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János.

Disco's Hit

Bárány Attila

Hamvai P.G.

DJ Junior

Délutáni mix (hétköznap)

Lotfi Begi

World Is Mine Radio Show

Adam Ajkay

Andro

Bricklake

Jauri

v

Loving Arms (Andris)

Metzker Viktória

Newik

Nigel Stately

Purebeat

Stadiumx

Strong R.

Tommyboy

Willcox

Yamina

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a http://elokozvetites.tv/radio-1-elo-adas-online-stream-video-balazsek.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • Bárány Attila, Hamvai P.G., DJ Junior, Lotfi Begi, rádió1, rádió egy, radio one, balázsék, reggeli, műsor, élőben, nézni, látni, videó, Adam Ajkay, Andro, Bricklake, Jauri, Loving Arms (Andris), Metzker Viktória, Newik, Nigel Stately, Purebeat, Stadiumx, Strong R., Tommyboy, Willcox, Yamina