Élő Közvetítés | Online Stream


Music Channel Szilveszter 2018 online stream

Szilveszter, Zene, nóta, muzsika a party és a szórakozás televíziója

Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


Music Channel TV Onine Stream

Most megy a Music Channel Televízión

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!


A Music Channel zenecsatorna, az azonos nevű román televíziócsatorna magyar verziója. 2010. január 8. óta sugároz a H!T Music Channellel együtt. Érdekessége, hogy a nap 24 órájában zenét ad, illetve a magyar zenetelevíziók között az első, amelynek műsorát az interneten, ingyenes streamen keresztül is lehet élőben követni. A Music Channel műsorvezetője Dukai Regina. A csatorna reklámblokkját az Atmedia birtokolja. A Music Channel új arculattal 2016. szeptember 1-től kezdte a sugárzását. Új műsorokkal, a legmenőbb zenékkel, izgalmas slágerlistákkal, pörgős koncertfelvételekkel és friss tartalommal bővült a programja. A Music Channel a klasszikus értelemben vett zenecsatorna, amely zenét ad. A klipek folyamát nem szakítják meg sorozatok, vetélkedők vagy valóságshow-k. A csatorna kiemelt figyelmet fordít a minőségi magyar produkciókra, így a megjelenített klipek legalább 40%-a hazai. A hazai zenecsatornák közül egyedülálló módon HD adásminőséget biztosít mind a televízióban, mind az online streamen. A csatorna műsora a www.1music.hu oldalon követhető a nap 24 órájában, így bármilyen széles sávú internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérhető. A csatornán megjelenített videóklipek egymásutániságát a rádiókhoz hasonló szisztéma szerint szerkesztik. Emellett a képernyőn külön hangsúlyt fektetnek a web2-s jelenlétre, ezáltal a televízió, a rádió és a web2 speciális fúzióját kínálja. Android és iOS rendszerű telefonokra is letölthető a Music Channel applikáció, amelyen elérhetők a csatorna legfrissebb hírei, illetve az online stream. A Samsung Smart TV applikáció segítségével az ilyen televízióval rendelkező, ám más tévés szolgáltatónál levő nézők is elérhetik a csatornát.

Szilveszter 2018, K - POP NOW - Dél - Koreai Popzene minden pénteken 17:00-tól egy órában, ismétlés vasárnap 15:00-tól. News – hétköznap 17, hétvégén pedig 3 alkalommal, 3-5 percben jelentkezik a Music Channel friss zenei híreivel, hasznos információkkal és riportokkal. Műsorvezető: Dukai Regina StarBreak – egy-egy előadó három kedvelt klipje összemixelve, miközben a képernyőn animált grafikával érdekes információkat osztunk meg az énekesről, együttesről vagy akár a videoklipről. TwitTime – a klasszikus televíziózás és a közösségi oldalak érdekes fúziója a képernyőn, minden hétköznap 15:00 – 17:00 között. A képernyőn animált szövegdobozban megjelennek a Music Channel követőinek tweetjei. Happy Coffe – pörgős zenékkel és a napkezdéshez fontos alapinformációkkal (pontos idő, időjárás) segít, hogy jól induljon a reggel. Egy órás blokkokban válogatott klipekkel támogatja a nézőket az ébredésben. Magyar óra – a név önmagáért beszél: egyórás klip válogatás, kizárólag magyar előadók klipjeivel. Top21 – a Music Channel Top 21, a Music Channel hivatalos slágerlistája. A heti playlist alapján szakmai gondossággal összeállított sikerlista hűen mutatja a Music Channel heti kedvenceinek erősorrendjét. Új listát minden szombaton 17 órától láthatnak a nézők, ismétlés vasárnap, kedden, csütörtökön és pénteken. Online chart – a Music Channel heti rendszerességgel, hétfőn 17:00-tól jelentkező, 1 órás top 10-es listája, amely a nézők szavazatai alapján áll össze. A www.1music.hu/onlinechart oldalon lehet szavazni. 30 klipből lehet választani a szavazáshoz, de ha nincs a listában a szavazó által kedvelt előadó, javasolhat új klipet a listára. Dance Chart – szombatonként, egy órában, este 20:00-tól egy slágerlista segítségével mutatják be a hazai és a nemzetközi klubok legkedveltebb számait. DJ Andi in the mix – klip-mix a legjobb dance slágerekből minden szombaton 21:00-től, egy órában DJ Andi-val. 1like HIPHOP – minden héten szerdán 23:00-tól egy órában rapkulturális ismeretterjesztés az Animal Cannibalsszel. A műsor hétről hétre beszámol a hazai és nemzetközi koncertekről, videoklip és lemezmegjelenésekről, illetve bemutatja a hazai hiphop közösséget. 1like Love – szerelmes zene a zene szerelmeseinek heti rendszerességgel. Egy órás válogatás a legérzelmesebb klipekből hétfőnként 23:00-tól. PartyStarter – ha van olyan, hogy afterparty, miért ne lehetne beforeparty is! Pörgős klipekkel segít rákészülni a bulizásra esténként több alkalommal, egyórás blokkokban. Happy hour – naponta több alkalommal egyórás blokkokban a legújabb klipek.

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a https://elokozvetites.tv/slager-tv-televizio-hd-adas-online-stream-nezes.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • zene, muzsika, nóta, retró, slágerek, sláger, televízió, online stream tv, internet, élőben, szórakozás, buli, party, Borra-való, Délutáni vigadó, Esti vigadó, Eszem-iszom, dínom-dánom, Ez ma a sláger!, Fásy mulató, Halk zene szól az éjszakában, Nektek írtam a dalt, Nekünk 8, Nótacsokor, Reggeli vigadó, Sláger híradó, Sláger TV: Best Of, Sláger TV: Made in Hungary, Sláger TV: Party, Sztár-Like, Zeneexpressz, Zeneposta, Sláger TV: Party Best Of