Élő Közvetítés | Online Stream

Moziverzum TV Online Stream élő közvetítés

A Prémium filmcsatorna


Eddigi nézők:

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


Sport2 TV Onine StreamMost megy a Moziverzum adásán

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!A TV2 Média Csoport programigazgatója 2018 májusában bejelentette, hogy a TV2 Csoport új filmcsatornát indít. A Moziverzum sugárzási engedélye Magyarország, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia és Horvátország területére szól, műholdas disztribúcióval. A programkínálat 100%-ban vásárolt tartalmakból állna, széles műfajkínálattal: akció, vígjáték, kaland, dráma és horror. A Moziverzum induló költségvetése 900000 euró. a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz. Moziverzum február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna.

2020-es Oscar Gála. A Moziverzum televízió adó közvetíti idén a 92. Oscar díjátadó gálát, vagy ha tetszik a filmes körökben legnagyobb ünnepséget, mely élőben itt nézhető online.

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet.

  • 1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
  • 2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
  • 3. lépés: nyissuk meg a https://elokozvetites.tv/moziverzum-tv-online-stream-televizio-hd-adas.html linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
  • 4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt
  • 5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést
  • Oscar díj, díjátadó, gála, 2019, film, Kémek hídja, az Egyetlen,, Én kicsi szörnyem - A mélység legendája, Forrest Gump, Garfield, Dr. Dolittle, A remény rabjai, Szerelmi bájital, Féktelenül 2, Indiana Jones, Szerepcsere,