Élő Közvetítés | Online Stream

Uruguay vs South Korea FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

Uruguay - Dél-Korea Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

Uruguay - Dél-Korea foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 24. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 14:00-tól

  • kenburns
    Uruguay - Dél-Korea
    Uruguay - Dél-Korea Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Uruguay foci VB online stream M4 Sport TV
    Dél Korea foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



Az Uruguay - Dél-Korea focimeccsről

Nem volt elképzelhetetlen, hogy az uruguayi válogatottat Óscar Tabárez szövetségi kapitányként élethosszig irányítja, vagy még azon is túl, hiszen csak a második ciklusa a poszton tizenöt évig tartott (2006–2021) három vb-részvétellel, s már 1990-ben is világbajnoki nyolcaddöntőbe juttatta kapitányként az „urukat”. Tavaly novemberben azonban az egészségi állapota már nem tette lehetővé a további munkát a 75 esztendős legendának, a helyére pedig a csaknem harminc évvel fiatalabb, 47 éves Diego Alonso érkezett, akitől fiatalos lendületet is várnak a szurkolók. Róla egyelőre keveset tudunk azon túl, hogy a CONCACAF-zónában két csapattal is Bajnokok Ligáját nyert (2017-ben a Pachucával, 2019-ben a Monter­reyjel), de kis túlzással alig idősebb, mint a csapat két legnagyobb sztárja, az egyaránt 35 éves Luis Suárez és Edinson Cavani. Bár az is kérdéses, hogy a két korszakos klasszis lesz-e a csapat húzóembere Katarban, mindkettő fénye erősen megkopott. Ott van viszont Darwin Núnez a Liverpoolból, aki bár a Benficában látott játéka után egyelőre csalódást okoz a Premier League-ben, a válogatottban bizonyosan nem lesznek olyan nyelvi gondjai, mint Jürgen Klopp-pal, hiszen elismerte, angol nyelvismeret híján Liverpoolban lényegében semmit sem ért a taktikai értekezletekből... Még izgatottabban várjuk Federico Valverde első vb-szereplését. A Real Madrid középpályása hónapok óta klubja egyik legjobb formában futballozó játékosa, könnyen lehet, hogy ez a vb hozza meg neki az áttörést, és a torna egyik nagy csillaga lesz. Ahhoz persze messzire kell jutnia Uruguaynak, amihez stabil védelem szükséges. A helyzet ugyanis az, hogy amíg az elmúlt évtizedben jeleskedett az elhárításban az uruguayi csapat, mostanában sok gondja van ezzel (különösen a dél-amerikai selejtező első felében volt így). Diego Godín a hátsó egység leghasznosabb tagja, de már ő is 36 éves, és nem biztos, hogy ilyen sorozatterhelésben még szabad rá támaszkodni – védőtársai azonban tudásban messze elmaradnak tőle.

Diego Alonso, Uruguay szövetségi kapitánya a fifa.com-nak: „Nehéz megjósolni, mi történik majd egy világbajnokságon. Csak azt tehetjük, hogy optimistán, lelkesen és elszántan állunk a kihívások elé. Nincs okunk a félelemre, mert az uruguayi labdarúgók mindig nagyszerűen viszonyulnak a válogatottsághoz, a címeres mez az elsődleges nekik, és ezt ezen a tornán is bizonyítják.”

Senki sem tudja elfelejteni Dél-Korea legutóbbi világbajnoki mérkőzését, amelyen sírva vigadtak az ázsiaiak, miután Oroszországban az utolsó csoportmeccsen óriási meglepetésre 2–0-ra legyőzték a címvédő német válogatottal – ennek ellenére sem jutottak tovább a csoportjukból. Ha ott folytatnák, szép reményeik lehetnének a Közel-Keleten. Azóta persze eltelt négy év, és mennyi minden változott! Új például a szövetségi kapitány, a portugál Paulo Bento, aki nem sokkal a 2018-as vb után, augusztusban vette át a posztot, amelyet azóta közmegelégedésre lát el. Honfitársai, a portugálok ellen is vezetheti a csapatát, és feltehetően nagy is benne a bizonyítási vágy, mert a portugál válogatottal is szerepelt már világbajnokságon, még 2014-ben, Brazíliában azonban nem sikerült a továbbjutás a csoportból, és az éles kritikák miatt távoznia kellett a torna után. A bizonyításhoz segítségére lehet Szon Hung Min. Bár a Tottenham Hots­pur Puskás-díjas támadója néhány hete a frászt hozta a kapitányra és a szurkolókra szemsérülésével, a jelek szerint felépült, játszhat a vb-n. Nehéz is lenne őt pótolni, hiszen a technikája, a taktikai érzéke és a hozzáállása példaértékű. Hátul is lesz egy bástyája a kapitánynak, a belső védő Kim Min Dzse, aki a nyárig még lényegében ismeretlen Fenerbahce-futballista volt, ám a Napoliban azóta elképesztő formát mutat, tökéletesen pótolja a Chelsea-hez távozó Kalidou Koulibalyt, szeptemberben és októberben egyaránt őt választották meg a Serie A legjobb játékosának.

Paulo Bento, Dél-Korea szövetségi kapitánya az Antenna1-nek: „Könnyű csoportot nem lehet kapni egy világbajnokságon. Ezt nem udvariasságból mondom, de aki ilyenben reménykedne, annak a csodában kell hinnie. Nagyon nehéz a mi csoportunk is, a sorsolás óta úgy gondolom, Portugália és Uruguay az esélyes a továbbjutásra. A legtöbben egyetértenek velem.”


URUGUAY

KAPUSOK: 1 Fernando Muslera (Galatasaray – Törökország), 12 Sebastián Sosa (Independiente – Argentína), 23 Sergio Rochet (Nacional)

VÉDŐK: 2 José María Giménez (Atlético Madrid – Spanyolország), 3 Diego Godín (Vélez Sarsfield – Argentína), 4 Ronald Araújo (FC Barcelona – Spanyolország), 13 Guillermo Varela (Flamengo – Brazília), 16 Mathías Olivera (Napoli – Olaszország), 17 Matías Vina (AS Roma – Olaszország), 19 Sebastián Coates (Sporting CP – Portugália), 22 Martín Cáceres (Los Angeles Galaxy – Egyesült Államok), 26 José Luis Rodríguez (Nacional)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 5 Matías Vecino (Lazio – Olaszország), 6 Rodrigo Bentancur (Tottenham – Anglia), 7 Nicolás de la Cruz (River Plate – Argentína), 10 Giorgian de Arrascaeta (Flamengo – Brazília), 14 Lucas Torreira (Galatasaray – Törökország), 15 Federico Valverde (Real Madrid – Spanyolország), 24 Agustín Canobbio (Athletico Paranaense – Brazília), 25 Manuel Ugarte (Sporting CP – Portugália)

TÁMADÓK: 8 Facundo Pellistri (Manchester United – Anglia), 9 Luis Suárez (Nacional), 11 Darwin Núnez (Liverpool – Anglia), 18 Maxi Gómez (Trabzonspor – Törökország), 20 Facundo Torres (Orlando City – Egyesült Államok), 21 Edinson Cavani (Valencia – Spanyolország)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Diego Alonso


DÉL-KOREA

KAPUSOK: 1 Kim Szung Kju (al-Sabab – Szaúd-Arábia), 12 Szong Bum Kun (Csonbuk Motors), 21 Dzso Hjon Vu (Ulszan)

VÉDŐK: 2 Jun Dzsong Kju (FC Szöul), 3 Kim Dzsin Szu (Csonbuk Motors), 4 Kim Min Dzse (Napoli – Olaszország), 14 Hong Csul (Tegu FC), 15 Kim Mun Hvan (Csonbuk Motors), 19 Kim Jung Kvon (Ulszan), 20 Kvon Kjung Von (Gamba Oszaka – Japán), 23 Kim Te Hvan (Ulszan), 24 Cso Ju Min (Tedzson Citizen)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 5 Dzsung Vu Jung (al-Szadd – Katar), 6 Hvang In Bom (Olympiakosz – Görögország), 8 Paik Szung Ho (Csonbuk Motors), 10 Li Dzse Szun (Mainz 05 – Németország), 11 Hvang Hi Csan (Wolverhampton Wanderers – Anglia), 13 Szon Dzsun Ho (Santung Tajsan – Kína), 17 Na Szang Ho (FC Szöul), 18 Li Kang In (Real Mallorca – Spanyolország), 22 Kvon Csang Hun (Kimcson Szangmu), 25 Dzsong Vu Jong (SC Freiburg – Németország), 26 Szong Min Kju (Csonbuk Motors)

TÁMADÓK: 7 Szon Hung Min (Tottenham Hotspur – Anglia), 9 Cso Ku Szung (Csonbuk Motors), 16 Hvang I Dzso (Olympiakosz – Görögország)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Paulo Bento (portugál)





A Uruguay - Dél-Korea VB labdarúgó mérkőzés 14:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

Uruguay - Dél-Korea Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream Uruguay - Dél-Korea Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Dél Korea - Uruguay labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

Uruguay - Dél-Korea labdarúgó mérkőzés

Uruguay - Dél-Koreafoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the Uruguay vs South KoreaFIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live