Élő Közvetítés | Online Stream

Spain vs Costa Rica FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

Spanyolország - Costa Rica Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

Spanyolország - Costa Rica foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 23. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 17:00-tól

  • kenburns
    Spanyolország - Costa Rica
    Spanyolország - Costa Rica Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Spanyolország foci VB online stream M4 Sport TV
    Costa Rica foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



A Spanyolország - Costa Rica focimeccsről

Lehet, hogy utolsó nagy tornájára készül Luis Enrique a válogatott szövetségi kapitányaként? Az 52 esztendős szakember szerződése a katari világbajnokság után lejár, s könnyen lehet, hogy nem folytatja a nemzeti együttesnél. A szakvezető 2019 novemberében vette át a csapat irányítását, s szép eredményeket ért el: elődöntőig jutott a tavalyi Európa-bajnokságon, döntőt játszhatott a 2021-es Nemzetek Ligájában (Franciaország, 1–2), majd megnyerve csoportját az idei NL-ben bejutott a sorozat jövő évi négyes döntőjébe. A 2012-es Európa-bajnoki arany-érem megszerzése után a 2014-es brazíliai világbajnokságon a csoportkörből sem jutott tovább az akkor címvédő spanyol csapat, majd a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon és az előző vb-n a nyolcaddöntő volt a végállomás. Ezen csalódást keltő eredmények után Luis Enrique kinevezése egyértelműen kitűnő döntés volt a szövetségtől, a szakember jó eredményeket ért el az utóbbi időben, így a spanyol szurkolók okkal bizakodhatnak a világbajnokságot illetően. „Luis Enrique maradhat, de távozhat is   – idézte az ESPN Luis Rubialest, a spanyol szövetség elnökét. – Ő is határozhat a jövőjéről, de előfordulhat, hogy mi döntünk majd. Ilyen a futball, mi megértjük az ő döntését, ő pedig elfogadja a miénket.” A sportvezető szavai azt sugallják, ha úgy alakulnak az eredmények, a szövetség nem tartana mindenáron igényt Luis Enrique további munkájára, akit már hírbe is hoztak az Atlético Madriddal.

isszakanyarodva a világbajnokságra, a spanyolok játéka (nem meglepő módon) a labdabirtoklásra épül majd. A selejtezőben átlagban 76 százalékban birtokolták a labdát, s érdekes, de a legkevesebbszer (38) a spanyol kaput találták el az ellenfelek a teljes európai selejtezősorozatban. A kapuban Unai Simón nem tűnik biztos pontnak, s hiába a fent említett statisztika, a spanyolok nem alapozhatnak a védelmükre. Daniel Carvajal és Jordi Alba a szélen megoldja majd a feladatát, ám a védelem közepén gyengécske lehet az együttes. Fiatalítás ide vagy oda, Sergio Ramos immár teljesen egészséges, hétről hétre játszik a PSG-ben, Luis Enrique talán hibát követett el azzal, hogy nem nevezte a keretbe a rutinos labdarúgót. A középpályán a fiatalok nagy lendületet adhatnak, Pedri és Gavi játéka meghatározhatja a válogatott futballját, a támadóharmadban viszont lehetnek problémáik, hiszen a Pablo Sarabia, Ansu Fati, Álvaro Morata, Ferran Torres, Yeremi Pino, Marco Asensio, Nico Williams névsor nem tűnik ellenállhatatlannak… Szóval, láttunk már erősebb spanyol válogatottat a mostaninál, ettől még badarság lenne leírni a 2010-es aranyérmest.

A napokban bejárta a Costa Rica-i sajtót, hogy a legnagyobb francia légitársaság a koronavírus-járvány visszaszorulásával újraindítja és megnöveli járatait San José és Párizs között. A hír viszont úgy tűnik, eltörpül a válogatott világbajnoki szereplése mellett, ugyanis rengeteg futballszurkoló kommentálta, mondván: őket jelenleg csakis egy repülőjárat érdekli, az pedig San Joséból Dohába tart. A nemzeti együttes hatodik világbajnokságára készül, a legutóbbi két tornán ott volt, sőt 2014-ben Brazíliában érte el eddigi legjobb eredményét (negyeddöntő), négy évvel ezelőtt viszont a csoportból sem jutott tovább. A katari tornára való kijutása nem volt zökkenőmentes, az észak- és közép-amerikai, illetve karibi (CONCACAF) selejtezőcsoportban Kanada, Mexikó és az Egyesült Államok mögött a negyedik helyen végzett, így interkontinentális pótselejtezőre kényszerült Új-Zéland ellen. Joel Campbell egyetlen gólja el is döntötte a kijutás kérdését, Luis Fernando Suárez szövetségi kapitány taktikai felkészültsége világbajnoki részvételt ért. A 62 éves kolumbiai szakember harmadik világbajnokságára készül: 2006-ban Ecuadort, 2014-ben pedig Hondurast vezette a tornán, így nem lesz neki újdonság az esemény légköre.


SPANYOLORSZÁG

KAPUSOK: 1 Robert Sánchez (Brighton & Hove – Anglia), 13 David Raya (Brentford – Anglia), 23 Unai Simón (Athletic Bilbao)

VÉDŐK: 2 César Azpilicueta (Chelsea – Anglia), 3 Eric García (FC Barcelona), 4 Pau Torres (Villarreal), 14 Alejandro Balde (FC Barcelona), 15 Hugo Guillamón (Valencia), 18 Jordi Alba (FC Barcelona), 20 Dani Carvajal (Real Madrid), 24 Aymeric Laporte (Manchester City – Anglia)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 5 Sergio Busquets (FC Barcelona), 6 Marcos Llorrente (Atlético Madrid), 8 Koke (Atlético Madrid), 9 Gavi (FC Barcelona), 16 Rodri (Manchester City – Anglia), 19 Carlos Soler (Paris Saint-Germain – Franciaország), 26 Pedri (FC Barcelona)

TÁMADÓK: 7 Álvaro Morata (Atlético Madrid), 10 Marco Asensio (Real Madrid), 11 Ferran Torres (FC Barcelona), 12 Nico Williams (Athletic Bilbao), 17 Yeremy Pino (Villarreal), 21 Dani Olmo (RB Leipzig – Németország), 22 Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain – Franciaország), 25 Ansu Fati (FC Barcelona)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Luis Enrique


COSTA RICA

KAPUSOK: 1 Keylor Navas (Paris Saint-Germain – Franciaország), 18 Esteban Alvarado (Herediano), 23 Patrick Sequeira (CD Lugo – Spanyolország)

VÉDŐK: 3 Juan Pablo Vargas (Millonarios FC – Kolumbia), 4 Keysher Fuller (Herediano), 6 Óscar Duarte (al-Vehda – Egyesült Arab Emírségek), 8 Bryan Oviedo (Real Salt Lake – Egyesült Államok), 15 Francisco Calvo (Konyaspor – Törökország), 16 Carlos Martínez (AD San Carlos), 19 Kendall Waston (Deportivo Saprissa), 22 Ronald Matarrita (FC Cincinnati – Egyesült Államok)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 2 Daniel Chacón (Colorado Rapids – Egyesült Államok), 5 Celso Borges (Alajuelense), 9 Jewisson Bennette (Sunderland – Anglia), 10 Bryan Ruiz (Alajuelense), 13 Gerson Torres (Herediano), 14 Youstin Salas (Deportivo Saprissa), 17 Yeltsin Tejeda (Herediano), 20 Brandon Aguilera (Nottingham Forest – Anglia), 21 Douglas López (Herediano), 24 Roan Wilson (Municipal Grecia), 25 Anthony Hernández (Puntarenas FC), 26 Álvaro Zamora (Deportivo Saprissa)

TÁMADÓK: 7 Anthony Contreras (Herediano), 11 Johan Venegas (Alajuelense), 12 Joel Campbell (Club León – Mexikó)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Luis Fernando Suárez (kolumbiai)





A Spanyolország - Costa Rica VB labdarúgó mérkőzés 17:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

Spanyolország - Costa Rica Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream Spanyolország - Costa Rica Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Costa Rica - Spanyolország labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

Spanyolország - Costa Rica labdarúgó mérkőzés

Spanyolország - Costa Ricafoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the Spain vs Costa Rica FIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live