Élő Közvetítés | Online Stream

Mexico vs Poland FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

Mexikó - Lengyelország Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

Mexikó - Lengyelország foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 22. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 17:00-tól

  • kenburns
    Mexikó - Lengyelország
    Mexikó - Lengyelország Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Mexikó foci VB online stream M4 Sport TV
    Lengyelország foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



A Mexikó - Lengyelország focimeccsről

Mexikóban finoman szólva sem optimisták a torna előtt. A csapat az előző hét világbajnokságán rendre a nyolcaddöntőben vérzett el, úgy tűnik, most sem lesz könnyű dolga, ha messzebbre szeretne jutni. A szurkolók rengeteget kritizálják Gerardo Martino szövetségi kapitányt, az ESPN beszámolója szerint a Kolumbia elleni felkészülési mérkőzés után nemcsak kifütyülték, sörrel is leöntötték, és különböző tárgyakkal próbálták megdobni. Az argentin szakember viszont a ligát bírálta, illetve kiemelte: sok mexikói játékos azért nem megy erősebb külföldi bajnokságba, mert a Liga MX-ben nagyon magasak a fizetések. A légiósok közül a korábban alapembernek számító Carlos Vela és a válogatottsági gólrekorder Javier Hernández különböző okból, de körön kívülre került, így viszont csatárposzton gondjaik lehetnek. Leginkább Raúl Jiméneztől várhatjuk a gólokat, de a Wolverhampton csatára augusztus óta nem játszott sérülése miatt, az viszont jó hír, hogy vasárnap óta a Spanyolországban edzőtáborozó válogatottal készül. Martino egyébként korábban azt mondta, a kerethirdetéssel az utolsó pillanatig vár Jiménez miatt, ha a csatár nem bevethető, Rogelio Funes Mori (akinek ikertestvére argentin válogatott volt!) kezdhet. A kapitány Jesús Coronáról is a lehető legkésőbb dönt, de a Sevilla bokasérüléssel bajlódó szélsőjével kapcsolatban kevésbé optimista. A mexikói szurkolók Katarban csapatuktól szervezett játékra és védekezésre számíthatnak (a rögzített helyzeteknél azonban sebezhetőnek tűnik a gárda), a letámadásban a támadók is aktívan részt vesznek, az általában 4–3–3-ban felálló csapat labdatartásra törekszik – a középpálya közepén fontos szerep várhat Edson Álvarezre –, de azt Martino is kizárja, hogy kilencven percen át ők irányítsanak.

Gerardo Martino, Mexikó szövetségi kapitánya a Mediotiempónak: „Nem kell panaszkodnunk, biztos vagyok benne, hogy a lengyelek ellen ötvenezer mexikói drukker támogat majd minket. A nagy kérdés, hogy a csapat felnő-e az ellenfelek szintjére, mert csak ezáltal tudjuk megváltoztatni a kritikus véleményeket.”

A lengyelek kacskaringós úton jutottak el Katarig. A vb-selejtezőn irányító Paulo Sousa a csoportkör után, de még a pótselejtező előtt távozott a Flamengóhoz (amelytől néhány hónap után menesztették). A csapat nem nyújtott meggyőző teljesítményt, selejtezőcsoportjában az angol és a magyar válogatottat sem győzte le (egy-egy pontot szerzett ellenük), viszont a kötelezőket mind hozta, ez pedig a magyarok albánok elleni botlásai miatt elég volt ahhoz, hogy odaérjen a csoport második helyére. A vb-pótselejtezős rájátszás elődöntőjét az oroszok kizárása miatt játék nélkül nyerte meg, a döntőben – már Czeslaw Michniewicz irányításával – a svédeket felülmúlva kvalifikálta magát a katari tornára. A szakember – sorstársaihoz hasonlóan – azóta változtatásra kényszerült: Maciej Rybus prózai okból „esett ki”, több válogatott csapattársával ellentétben az orosz háborús agresszió dacára sem hagyta el Oroszországot, így a kapitány nem válogatja be. A Rybusszal ellentétben inkább alapembernek számító Jakub Moder pedig áprilisban szenvedett olyan súlyos térdsérülést, hogy biztosan nem épül fel a tornára. A kapuban Wojciech Szczesny, a védelemben Kamil Glik képviseli a rutint, de abban nagyjából mindenki egyetért, hogy Robert Lewandowski formája lesz a döntő. Talán éppen ez a válogatott gyengéje is, a csatár a négy évvel ezelőtti tornán egy gólt sem szerzett, a lengyelek pedig már a csoportkör után elbúcsúztak. Az persze biztató, hogy a nyáron klubot váltó csatár a Barcelonában is remekel, illetve „fő kiszolgálói” közül az olasz bajnoki éllovas Napolit erősítő Piotr Zielinski, valamint a Feyenoordban futballozó fiatal Sebastian Szymanski is jó formában van.

Czeslaw Mitchniewicz, Lengyelország szövetségi kapitánya a pzpn.pl-nek: „Örülök, hogy más kontinensről érkező válogatottakkal kerültünk egy csoportba. Eltérő játékstílusú csapatokkal találkozunk, úgyhogy rendesen fel kell készülnünk. Nyilván az argentinok a favoritok, de a mi csapatunk is erős, képes rá, hogy éretten és eredményesen futballozzon egy ilyen nagy tornán is.”


MEXIKÓ

KAPUSOK: 1 Alfredo Talavera (FC Juárez), 12 Rodolfo Cota (Club León), 13 Guillermo Ochoa (Club América)

VÉDŐK: 2 Néstor Araujo (Club América), 3 César Montes (Monterrey), 4 Edson Álvarez (AFC Ajax – Hollandia), 5 Johan Vásquez (Cremonese – Olaszország), 6 Gerardo Arteaga (KRC Genk – Belgium), 15 Héctor Moreno (Monterrey), 19 Jorge Sánchez (AFC Ajax – Hollandia), 23 Jesús Gallardo (Monterrey), 26 Kevin Álvarez (Pachuca)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 7 Luis Romo (Monterrey), 8 Carlos Rodríguez (Cruz Azul), 14 Érick Gutiérrez (PSV – Hollandia), 16 Héctor Herrera (Houston Dynamo FC – Egyesült Államok), 18 Andrés Guardado (csk, Real Betis – Spanyolország), 24 Luis Chávez (Pachuca)

TÁMADÓK: 9 Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers – Anglia), 10 Alexis Vega (Guadalajara), 11 Rogelio Funes Mori (Monterrey), 17 Orbelín Pineda (AEK – Görögország), 20 Henry Martín (Club América), 21 Uriel Antuna (Cruz Azul), 22 Hirving Lozano (Napoli – Olaszország), 25 Roberto Alvarado (Guadalajara)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Gerardo Martino (argentin)


LENGYELORSZÁG

KAPUSOK: 1 Wojciech Szczesny (Juventus – Olaszország), 12 Lukasz Skorupski (Bologna, Olaszország), 22 Kamil Grabara (FC Köbenhavn – Dánia)

VÉDŐK: 2 Matthew Cash (Aston Villa – Anglia), 3 Artur Jedrzejczyk (Legia Warszawa), 4 Mateusz Wieteska (Clermont – Franciaország), 5 Jan Bednarek (Aston Villa – Anglia), 14 Jakub Kiwior (Spezia – Olaszország), 15 Kamil Glik (Benevento – Olaszország), 18 Bartosz Bereszynski (Sampdoria – Olaszország), 25 Robert Gumny (Augsburg – Németország)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: 6 Krystian Bielik (Birmingham City – Anglia), 8 Damian Szymanski (AEK – Görögország), 10 Grzegorz Krychowiak (al-Sabab – Szaúd-Arábia), 11 Kamil Grosicki (Pogon Szczecin), 13 Jakub Kaminski (VfL Wolfsburg – Németország), 17 Szymon Zurkowski (Fiorentina – Olaszország), 19 Sebastian Szymanski (Feyenoord – Hollandia), 20 Piotr Zielinski (Napoli – Olaszország), 21 Nicola Zalewski (AS Roma – Olaszország), 24 Przemyslaw Frankowski (Lens – Franciaország), 26 Michal Skóras (Lech Poznan)

TÁMADÓK: 7 Arkadiusz Milik (Juventus – Olaszország), 9 Robert Lewandowski (csk, FC Barcelona – Spanyolország), 16 Karol Swiderski (Charlotte FC – Egyesült Államok), 23 Krzysztof Piatek (Salernitana – Olaszország)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Czeslaw Michniewicz





A Mexikó - Lengyelország VB labdarúgó mérkőzés 14:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

Mexikó - Lengyelország Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream Mexikó - Lengyelország Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Lengyelország - Mexikó labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

Mexikó - Lengyelország labdarúgó mérkőzés

Mexikó - Lengyelországfoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the Mexico vs Poland FIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live