Élő Közvetítés | Online Stream

France vs Australia FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

Franciaország - Ausztrália Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

Franciaország - Ausztrália foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 22. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 20:00-tól

  • kenburns
    Franciaország - Ausztrália
    Franciaország - Ausztrália Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Franciaország foci VB online stream M4 Sport TV
    Ausztrália foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



A Franciaország - Ausztrália focimeccsről

Mi más lenne a franciák célja, mint a címvédés?! Igen ám, csakhogy legutóbb hatvan évvel ezelőtt történt meg, hogy egy nemzet egymást követő két világbajnokságot megnyert, az 1958-ban és 1962-ben aranyérmes Brazília sikere óta más nem büszkélkedhet hasonlóval. Ráadásul az sem ígér sok jót, hogy a legutóbbi öt tornából négyen az aktuális címvédő már a csoportkörben búcsúzni kényszerült. A franciákkal is megesett, 1998-ban vb-címet szereztek, 2002-ben pedig szerzett gól nélkül estek ki kvartettjükből. Nem sok jót vetít előre, hogy a francia válogatott az utóbbi évtizedek legrosszabb felkészülésén van túl, legutóbbi hat tétmérkőzéséből ugyanis csupán egyet nyert meg. A silány eredménysor láttán nem tudni, elbírja-e megannyi más sérültje mellett a középpályásjáték két legfontosabb figurája, a tornát kihagyó Paul Pogba és N'Golo Kanté hiányát – emlékezhetünk, mind a ketten remekeltek a 2018-ban vb-győztes csapatban. Ha tippelni kellene, Aurélien Tchouaméni és Eduardo Camavinga lehet az a két játékos, aki a helyükbe léphet, ám aligha lehet elvárni tőlük, hogy az öltözőben is olyan szerepet töltsenek be, mint rutinosabb társaik.

Didier Deschamps szövetségi kapitányt dicséri, hogy az utóbbi években levezényelte a generációváltást, sok fiatalt beépített a válogatottba, amelyre kétségkívül szép időszak vár. Csakhogy pillanatnyilag az a benyomásunk, hogy a rutinos szakember nem feltétlenül találta meg eddig a legjobb összetételt, amire az alapján következtethetünk, hogy az idei nyolc mérkőzésén 34 labdarúgónak szavazott bizalmat. Az viszont biztosnak tetszik, hogy kiemelt szerep hárul a nemzeti színekben brillírozó, ugyanakkor az ország labdarúgó-szövetségével rossz viszonyban lévő Kylian Mbappéra, valamint az aranylabdás Karim Benzemára, persze ha teljesen felépül a sérüléséből. Az más kérdés, mennyire muzsikálnak jól együtt a pályán, a tavalyi Eb-n már a nyolcaddöntőben búcsúztak a franciák. A vb-re nevezett kerettagok névsorán végigfutva úgy tűnik, a kapitány visszatér a 4–2–3–1-es hadrendhez, amelyet Oroszországban is alkalmazott. A kiváló egyéniségekből álló gárdát viszontagságos helyzete, megannyi hiányzója és nem épp acélos formája ellenére is esélyesnek tartják az aranyéremre, s talán a taktikai „visszalépés” hozhatja meg neki a sikert.

Didier Deschamps, Franciaország szövetségi kapitánya a The Athleticnek: „A címvédés nem egyszerű feladat. Huszonnyolc napunk volt felkészülni a brazíliai, huszonnégy az oroszországi világbajnokságra, a katarira pedig egy hetünk lesz. A játékosaim heti három meccset játszanak, és a torna keresztülvágja az idényt. A mostani versenykiírás négynaponta ír elő meccset, míg a legutóbbi vb-n ötnaponta volt, igaz, ez minden csapatnak ugyanolyan teher, úgyhogy figyelnünk kell a regenerálódásra.”

Játékerejét tekintve kilóg a kvartettből – lefelé. Ausztrália sorozatban ötödik világbajnokságára készülhet, ám göröngyös út vezetett Katarba, selejtezős csoportjában meglepetésre a harmadik helyen zárt, s pótselejtezőre kényszerült. Előbb az Arab Emírségekkel, majd az interkontinentális viadalon Peruval csapott össze, dél-amerikai vetélytársát tizenegyesekkel ejtette ki. A nemzetközi sportsajtó egyetért abban, a kerete gyengébb, mint négy évvel ezelőtt Oroszországban volt. Emblematikus figurák híján van, keretében nem találni Mark Schwarzer, Tim Cahill vagy Mile Jedinak formátumú labdarúgót. Kérdés, ki lehet a csoport legszerényebb képességű együttesének húzóembere. Mivel a kontrajáték nem erőssége, nehéz elképzelni, miként gyűrheti le erősebb vetélytársait – kíváncsian várjuk a nyerő ausztrál taktikát. A szigetország közvéleménye néhány napja beleszállt Graham Arnold szövetségi kapitányba, amiért kihagyta a keretből a rutinos Tom Rogicot (West Brom), Mitchell Langerakot (Nagoja), valamint a jövő reménységének tartott Cristian Volpatót (Roma). Elfogultsággal azonban nem lehet vádolni a posztot 2018 óta betöltő szakembert, hiszen nem postázott meghívót az al-Vakrában szereplő vejének, Trent Sainsburynek sem. A 18 éves Garang Kuol azonban bekerült a keretbe – érdemes lesz rá figyelni, január elsejétől ugyanis az angol élvonalbeli Newcastle United játékosa lesz. Ausztrália általában 4–2–3–1-es hadrendben játszik, de a 4–1–4–1 sem idegen tőle. Talán furcsának tetszhet, de abban bízhat, hogy fel lesz készülve a rá váró körülményekre, a koronavírus-járvány tombolása idején ugyanis az Arab Emírségekben, légkondicionált létesítményekben játszott.

Graham Arnold, Ausztrália szövetségi kapitánya a SEN's Sportsdaynek: „A kerethirdetés után sok kritikát kaptam, de hát ilyen manapság az ausztrál média, mindent kritizál. Ezzel szemben én a fi atal srácok, a következő generáció ígéreteire koncentrálok. Természetesen remek ellenfelek várnak ránk Katarban, de csak úgy lehet zavarba hozni a rivális válogatottakat, ha olyan labdarúgókat vetek be, akik képesek folyamatosan futni, harcolni és a régi ausztrál DNS-t hordozzák magukban.”


FRANCIAORSZÁG

KAPUSOK: Alphonse Areola (West Ham United – Anglia), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur – Anglia), Steve Mandanda (Rennes)

VÉDŐK: Théo Hernandez (Milan – Olaszország), Lucas Hernandez (Bayern München – Németország), Ibrahima Konaté (Liverpool – Anglia), Jules Koundé (Barcelona – Spanyolország), Benjamin Pavard (Bayern München – Németország), William Saliba (Arsenal – Anglia), Raphaël Varane (Manchester United – Anglia), Dayot Upamecano (Bayern München – Németország), Axel Disasi (AS Monaco)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Eduardo Camavinga (Real Madrid – Spanyolország), Youssouf Fofana (Monaco), Matteo Guendouzi (Marseille), Adrien Rabiot (Juventus – Olaszország), Aurélien Tchouaméni (Real Madrid – Spanyolország), Jordan Veretout (Marseille)

TÁMADÓK: Karim Benzema (Real Madrid – Spanyolország), Kingsley Coman (Bayern München – Németország), Ousmane Dembélé (Barcelona – Spanyolország), Antoine Griezmann (Atlético Madrid – Spanyolország), Olivier Giroud (Milan – Olaszország), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt – Németország), Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach – Németország)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Didier Deschamps


AUSZTRÁLIA

KAPUSOK: Maty Ryan (FC Köbenhavn – Dánia), Andrew Redmayne (Sydney FC), Danny Vukovic (Central Coast Mariners)

VÉDŐK: Milos Degenek (Columbus Crew – Egyesült Államok), Aziz Behich (Dundee United – Skócia), Joel King (OB – Dánia), Nathaniel Atkinson (Hearts – Skócia), Fran Karacic (Brescia – Olaszország), Harry Souttar (Stoke City – Anglia), Kye Rowles (Hearts – Skócia), Bailey Wright (Sunderland – Anglia), Thomas Deng (Albirex Niigata – Japán)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Aaron Mooy (Celtic – Skócia), Jackson Irvine (St. Pauli – Németország), Ajdin Hrustic (Hellas Verona – Olaszország), Keanu Baccus (St Mirren – Skócia), Cameron Devlin (Hearts – Skócia), Riley McGree (Middlesbrough – Anglia)

TÁMADÓK: Awer Mabil (Cádiz – Spanyolország), Mathew Leckie (Melbourne City), Martin Boyle (Hibernian – Skócia), Jamie Maclaren (Melbourne City), Jason Cummings (Central Coast Mariners), Mitchell Duke (Fagiano Okajama – Japán), Garang Kuol (Central Coast Mariners), Craig Goodwin (Adelaide United)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Graham Arnold





A Franciaország - Ausztrália VB labdarúgó mérkőzés 14:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

Franciaország - Ausztrália Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream Franciaország - Ausztrália Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Ausztrália - Franciaország labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

Franciaország - Ausztrália labdarúgó mérkőzés

Franciaország - Ausztráliafoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the France vs Australia FIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live