Élő Közvetítés | Online Stream

USA vs Wales FIFA WC 2022 football match online live stream M4 Sport TV

USA - Wales Foci VB meccs élő közvetítése M4 Sport TV, Médiaklikk online stream

USA - Wales foci VB meccs M4 sport hu tv, médiaklikk itt élőben online

Labdarúgó Világbajnokság, foci VB meccs

2022 november 21. | Foci VB | M4 Sport TV élő online stream



A meccs ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE, ONLINE Stream 20:00-tól

  • kenburns
    USA - Wales
    USA - Wales Foci EB döntő M4 Sport TV élő közvetítés online stream live és videó
    Amerikai Egyesült Államok foci VB online stream M4 Sport TV
    Wales foci VB online stream M4 Sport TV

Most megy élőben az M4 Sport Televízión



A USA - Wales focimeccsről

Szinte hihetetlen, de a ­CONCACAF-zóna egyik nagyágyújának számító Egyesült Államok nem tudott ott lenni a legutóbbi, oroszországi világbajnokságon (kis túlzással ez olyan, mintha Argentína nem jutna ki Dél-Amerikából), viszont a sokkhatás után a tengerentúliak azonnal léptek, és nemcsak új szövetségi kapitányt (Gregg Berhalter) ültettek a kispadra, de elkezdték a csapat fiatalítását is. Ez viszont azt jelenti, hogy az amerikai csapat vb-rutin nélkül érkezik meg Katarba, és elsősorban abban bízhat, hogy a meghatározó európai légiósai kellő tapasztalatot szereztek már a legmagasabb szintű tétmérkőzéseken. Ezzel együtt, ha megnézzük a csapat gerincét adó kvartett milyen őszi szezont produkált, bizony van miért aggódni a Team USA háza táján.

Gregg Berhalter, az Egyesült Államok szövetségi kapitánya az ESPN-nek: „A legfontosabb, hogy minden meccsünkön a megfelelő intenzitással játsszunk. Kérdés, hogy a világbajnokságon olyan erős ellenfelekkel szemben, mint Anglia, Wales, de még Irán is, képesek leszünk-e erre. Egyelőre magam sem tudom megmondani, hogy meg tudjuk-e valósítani a gyakorlatban, de az biztos, hogy a csapat képes lenne rá. Hiszek ebben a válogatottban.

Wales először és a mostani kvalifikáció előtt legutóbb 64 éve játszott világbajnokságon, az eddigi utolsó játékos pedig Pelé volt, aki bevette a szigetországi válogatott kapuját. Ezek után érthető, ha a derék walesiek most finoman szólva is vb-lázban égnek, és ezt a maguk kissé archaikus módján dolgozzák fel. Az országban Cardifftól a caerleoni római fürdőkig huszonhat monolitot állítottak fel, így jelképezve a keret minden egyes játékosát, és abban bíznak, hogy egy jól sikerült világbajnokság után ezekből szobrokat faraghatnak majd ki... A csapatot természetesen most is Gareth Bale vezeti, aki ugyan már túl van a zeniten, mégis úgy bíznak benne, mintha legalábbis ő lenne a virágkorát élő Pelé. Jóllehet, az elmúlt egy-két évben Bale leginkább a sérüléseivel, és egykedvűségével hívta fel magára a figyelmet a Real Madridban, majd a nyáron az európai színvonalhoz mérten sehol sem jegyzett Los Angeles FC-hez szerződött, mégis, amikor magára ölti a sárkányos mezt, szinte visszatér belé az élet. Éppen ez a legfőbb kérdés a walesieknél, hogy Bale megfelel-e az elvárásoknak, és ha igen, lesz-e partnere a csapaton belül, merthogy Robert Page válogatottjában a szintén harminc pluszos Aaron Ramsey talán az egyetlen, aki fel tud nőni a szélső mellé. Ezzel együtt nem lenne tisztességes leírni a többieket, ráadásul bizonyos posztokon, például a védelemben kellő nemzetközi tapasztalattal felvértezett hármas állhat össze: James Lawrence a Nürnberget, Joe Rodon a Rennes-t, míg Ethan Ampadu a Speziát erősíti. És persze nem szabad elmenni azon tény mellett sem, hogy ezt a csapatot olyan szakvezető irányítja, aki koránál fogva nemrég még maga is aktív játékos volt (Page 48 éves), és nagyon is érti a modern játékot. Wales az Ausztria és az Ukrajna elleni pótselejtezőn is a három középső védőre és szélvészgyors szélsőkre alapozta a taktikáját, amely, ha jól működik, bármelyik ellenfél védelmét képes feltörni.

Robert Page, Wales szövetségi kapitánya a Guardiannak: „Hárommilliós nemzet vagyunk, tehát ha innen nézzük, hogy mit értek el a srácok a vb-kvalifikációval, az hihetetlen. De amikor ott leszel egy világbajnokságon, hirtelen mohóvá válsz. Nem azért megyünk Katarba, hogy a létszámot növeljük.”


EGYESÜLT ÁLLAMOK

KAPUSOK: Ethan Horvath (Luton Town – Anglia), Sean Johnson (New York City FC), Matt Turner (Arsenal – Anglia)

VÉDŐK: Cameron Carter-Vickers (Celtic – Skócia), Sergio Dest (AC Milan – Olaszország), Aaron Long (New York Red Bulls), Shaq Moore (Nashville SC), Tim Ream (Fulham – Anglia), Antonee Robinson (Fulham – Anglia), Joe Scally (Borussia Mönchengladbach – Németország), DeAndre Yedlin (Inter Miami CF), Walker Zimmerman (Nashville SC)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brenden Aaronson (Leeds United – Anglia), Kellyn Acosta (Los Angeles FC), Tyler Adams (Leeds United – Anglia), Luca de la Torre (Celta Vigo – Spanyolország), Weston McKennie (Juventus – Olaszország), Yunus Musah (Valencia – Spanyolország), Cristian Roldan (Seattle Sounders FC)

TÉMADÓK: Jesus Ferreira (FC Dallas), Jordan Morris (Seattle Sounders), Christian Pulisic (Chelsea – Anglia), Gio Reyna (Borussia Dortmund – Németország), Josh Sargent (Norwich City – Anglia), Tim Weah (Lille – Franciaország), Haji Wright (Antalyaspor – Törökország)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Gregg Berhalter


WALES

KAPUSOK: Wayne Hennessey (Nottingham Forest – Anglia), Danny Ward (Leicester City – Anglia), Adam Davies (Sheffield United – Anglia)

VÉDŐK: Ben Davies (Tottenham – Anglia), Ben Cabango (Swansea City), Tom Lockyer (Luton Town – Anglia), Joe Rodon (Rennes – Franciaország), Chris Mepham (Bournemouth – Anglia), Ethan Ampadu (Spezia – Olaszország), Chris Gunter (AFC Wimbledon – Anglia), Neco Williams (Nottingham Forest – Anglia), Connor Roberts (Burnley – Anglia)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Sorba Thomas (Huddersfield – Anglia), Joe Allen (Swansea City), Matthew Smith (MK Dons – Anglia), Dylan Levitt (Dundee United – Skócia), Harry Wilson (Fulham – Anglia), Joe Morrell (Portsmouth), Jonny Williams (Swindon Town – Anglia), Aaron Ramsey (Nice – Franciaország), Rubin Colwill (Cardiff City)

TÁMADÓK: Gareth Bale (Los Angeles FC – Egyesült Államok), Kieffer Moore (Bournemouth – Anglia), Mark Harris (Cardiff City), Brennan Johnson (Nottingham Forest – Anglia), Dan James (Fulham – Anglia)

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Rob Page





Az USA - Wales VB labdarúgó mérkőzés 14:00-tól nézhető itt az M4 Sport TV (m4sporthu) Médiaklikk Online stream élő közvetítésében

USA - Wales Labdarúgó EB döntő meccs élőben az interneten

Online stream USA - Wales Foci Világbajnokság futball meccs élő közvetítése az M4 Sporton

A foci VB meccsén Wales - USA labdarúgó meccs lesz, melyet élőben itt láthatnak online

USA - Wales labdarúgó mérkőzés

USA - Walesfoci meccs m4 sport élő közvetítés

Watching here the United States - Wales FIFA 2022 football match online streaming M4 Sport TV Live