Élő Közvetítés | Online Stream

Hungary vs Italy NL football match online streaming M4 Sport TV

Magyarország - Olaszország NL focimeccs élő közvetítés, M4 Sport TV online stream

Magyarország - Olaszország Nemzetek Ligája foci meccs, M4 Sport TV online stream

Európa Liga foci meccs

2023 március 16. 21:00 | m4sport.hu TV élő online stream


Spiler2 TV Onine Stream
Spiler2 TV Onine Stream
Spiler2 TV Onine Stream

Most megy az M4 Sport Televízión



A Magyarország - Olaszország Nemzetek Ligája focimeccsről

Az előző Olasz - Magyar focimeccs gólösszefoglalója


Öt meccs után is első helyen áll a magyar labdarúgó válogatott, méghozzá 10 ponttal, mögöttünk az aktuális ellenfél 8 pontos, ami azt is jelenti, hogy elég volna Hétfő este egy döntetlen a csoportelsőség megtartásához és így a jövő nyári döntőbe jutáshoz, de a magyar csapat biztosan nem fog döntetlenre játszani a zsúfolásig megtelő Puskás Arénában.

Egészen hihetetlen menetelés van a válogatottunk háta mögött, a halálcsoportnak nevezett négyesből senki sem hitte, hogy egy fordulóval a vége előtt két ponttal fog vezetni Magyarország, méghozzá nem véletlenül, hanem nagyszerű eredményeket elérve. Az angolokat kétszer vertük gólt sem kapva tőlük, a németekkel döntetlen és egy idegenbeli győzelem, és hát az olaszok az egyetlenek akiktől kikaptunk szűkösen. Na Hétfőn velük játszuk a Nemzetek Ligája A divizójának csoportdöntőjét.

Hétfőn 20.45-kor a Puskás Arénában játssza utolsó csoportmérkőzését a magyar válogatott a Nemzetek Ligája jelenlegi kiírásában, az ellenfél az Eb-címvédő olasz válogatott lesz. A tét a sorozat négyes döntőjébe jutás, ami elképesztő bravúr lenne a magyar válogatottól, amelytől a csoportkör kezdete előtt az A-divízióban való bennmaradás sem lehetett elvárás, hiszen mindhárom riválisa, az angol, a német és az olasz válogatott is a világ legjobbjai közé tartozik.

Az eddigi öt forduló során 10 pontot szerzett Marco Rossi együttese, az angolok ellen hat, a németek ellen négy pontot szereztünk két meccsen, egyedül az olaszok tudták legyőzni a csapatunkat. Ha hétfői visszavágón akár csak egy pontot szerzünk az Eb-címvédő ellen, akkor megnyerjük a csoportot, és készülhetünk a jövő évi Nemzetek Ligája-elődöntőre.

A meccset megelőző hétfői hivatalos sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány kiemelte: hatalmas lehetőség előtt áll a csapat, de nem szabad elfelejteni, honnan indultunk, és ismét ugyanolyan alázattal kell kifutni a pályára, mint az eddigi Nemzetek Ligája-találkozókon. – Elbizakodottság lenne, ha azt gondolnánk, hogy nem kell megszenvednünk az olaszok elleni mérkőzésen – mondta a sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány. – Kiharcoltuk, kiérdemeltük a lehetőséget, hogy ilyen ellenfelekkel játszhassunk, de mindig tudatában kell lennünk, hogy kik vagyunk és honnan érkeztünk. Tisztelnünk kell a mezt, amelyet viselünk, és a legnagyobb alázattal kell kifutnunk a pályára. A hazai pálya nagy előny lehet, most is számítunk a szurkolók támogatására. El tudom képzelni, hogy a holnapi mérkőzés több okból emlékezetes marad a számomra, és nem csak azért, mert Olaszország lesz az ellenfelünk. Előfordulhat, hogy a hétfői mérkőzés után bejutunk a Nemzetek Ligája elődöntőjébe, és ebben az esetben nagyon hosszú idő után szerepelhet magyar válogatott UEFA-sorozat végső döntőjében. Amellett egy fontos játékosunk az utolsó meccsét játssza le az együttesben, ami szintén különlegessé teszi az összecsapást. Ha sikerülne megnyernünk a csoportot, akkor a már most meglévő remek hangulat olyan szinten hágna a tetőfokára, amit nagyobb szívesen élnék át. Szoboszlai Dominik fontos gólokat már szerzett a nemzeti csapatban, előkészítőként azonban a németek először jeleskedett először: ő adta be azt a szögletet, amelyből Szalai Ádám megszerezte a lipcsei találkozó egyetlen gólját. – Örülök a németországi gólpasszomnak, de a legfontosabb, hogy a csapat ismét eredményes tudott lenni – fogalmazott Szoboszlai. – Örülök, hogy az első válogatottbeli gólpasszomat Szalai Ádámnak adtam, remélem, hétfőn tudok neki adni majd még egyet. Nagyon sokat adhat hozzá a hazai pálya a teljesítményünkhöz, a telt ház hatalmas erőt ad a csapatnak, ezt megmutattunk az előző időszakban is. Nem nyomásként, hanem lehetőségként kell megélnünk, hogy saját szurkolóink előtt, egy ilyen csoportból kiharcolhatjuk a továbbjutást. Mindent meg kell tennünk a győzelemért, a három pont megszerzéséért megyünk fel a pályára, de ha végül döntetlen lesz belőle, akkor sem leszek szomorú. A vasárnap délutáni edzésen teljes létszámban készült a keret, a folyamatos esőzés ellenére is nagyszerű hangulatú gyakorlást zártak a játékosok.

forrás: mlsz.hu



A magyar - olasz foci mérkőzés 20:45-től nézhető itt élőben az M4 Sport TV Online stream közvetítésében


Hungary - Italy NL - Nations league football match online live stream

Magyarország - Olaszország NL foci meccs élőben

Magyarország - Olaszország labdarúgó mérkőzés online stream

Magyar - Olasz Nemzetek Ligája futball meccs az M4 Sport TV-n élőben.

Magyarország - Itália élő online stream

Olaszország - Magyarország Nemzetek Ligája focimeccs élő közvetítés itt nézhető

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.