Óriási feladat előtt áll a magyar labdarúgó válogatott, pontot szeretnénk szerezni a lipcsei stadionban a Németek ellen

M4 Sport Televízió online közvetítés
M4 Sport TV nézés online
M4 Sport TV Onine stream live
M4 Sport TV Onine stream live

Szalai csodálatos gólja 0-1

Így vonultak fel Lipcsében a magyar szurkolók

Ria-Ria-Hungária! Így vonulnak a magyar szurkolók Lipcsében a stadionhoz.

Közzétette: Nemzeti Sport Online – 2022. szeptember 23., péntek

A Németország - Magyarország Nemzetek Ligája focimeccsről

Az előző Magyar - Német focimeccs gólösszefoglalójaA Németország elleni Nemzetek Ligája-találkozót megelőzően Marco Rossi és Schäfer András is beszélt Szalai Ádám visszavonulásáról, az Union Berlin légiósa pedig elárulta, klubja szurkolói közül is sokan a magyar válogatottnak drukkolnak pénteken. Csütörtök délután a férfi A-válogatott megérkezett Lipcsébe. Marco Rossi szövetségi kapitányt a németek elleni NL-találkozó előtt először Szalai Ádám visszavonulásáról kérdezték az újságírók: – A helyzet Szalai Ádámot illetően mindig kicsit különleges volt. Mindenkinek jó kapcsolata van a kapitánnyal, nem könnyű elbúcsúzni tőle, de ilyen az élet. Minden játékosunk szép búcsúajándékot szeretne adni Ádámnak: jó játékot és jó eredményt. A szövetségi kapitány ezek után a ránk váró két találkozóról elmondta, két nagyon nehéz ellenfélre kellett a csapatot, a nyári összetartáshoz képest jóval kevesebb idő alatt, felkészíteni: – Több játékosunk is hiányzik, de nem a hiányzókra koncentrálunk, hanem azokra, akik velünk vannak. Sikeresnek érzem a mögöttünk lévő néhány napot. Németországnak és Olaszországnak is az a célja, hogy megnyerjék ezt a csoportot, és a sorsuk még a saját kezükben van. Nehéz dolgunk lesz, de fel vagyunk készülve. A mi célunk mindig az, hogy úgy jöjjünk le a pályáról, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Ugyanakkor nem szabad, hogy elvárás legyen a csapattal szemben, hogy pontot szerezzen Németország vagy Olaszország ellen. Nagyon bonyolult találkozó vár ránk pénteken Lipcsében, és most csak erre akarok koncentrálni, nem akarom figyelni a párhuzamos, angol-olasz mérkőzés eredményét. Marco Rossi ezúttal is hangsúlyozta, a csapatnak a földön kell járnia, számára pedig jó eredménynek számítana a sorozat végén, ha benn tudnánk maradni a csoportban. – Mindkét találkozón a legtöbbet szeretnénk kihozni magunkból, és úgy lejönni a pályáról, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk!

Schäfer András a tavaly nyári Európa-bajnokságon gólt fejelt Németországnak, ami természetesen máig különösen kedves emlék számára. – Nagyon boldogan jövök vissza Németországba, szinte megváltozott az életem az Eb-n itt szerzett gólom óta. Szalai Ádám visszavonulásával egy nagyon értékes játékost és embert veszít el a csapat, de nem szeretnék negatív hangulatban beszélni róla, inkább ki akarom élvezni vele az utolsó két mérkőzést – fogalmazott Schäfer András. Az Union Berlin játékosa elmondta, hogy klubja sok szurkolója árulta el neki, hogy a magyar válogatottnak fognak drukkolni pénteken. – Előny, hogy egy magasabban jegyzett bajnokságban játszunk hétről hétre, de az, hogy melyik ligában szereplünk, az a mostani mérkőzés szempontjából nem annyira fontos, hiszen egy válogatott mérkőzés mindig más, mint egy bajnoki forduló. Számolgatni nem szeretnék, a bennmaradás az elsődleges célunk, és ha ez sikerül, akkor álmodhatunk nagyobbat – mondta a válogatott középpályása.

forrás: mlsz.hu


utazás, hotel kedvezményes szállás
A német - magyar foci mérkőzés 20:45-től nézhető itt élőben az M4 Sport TV Online stream közvetítésében


Germany - Hungary NL - Nations league football match online live stream

Németország - Magyarország NL foci meccs élőben

Németország - Magyarország labdarúgó mérkőzés online stream

Német - Magyar Nemzetek Ligája futball meccs az M4 Sport TV-n élőben.

Németország - Magyarország élő online stream

Magyarország - Németország Nemzetek Ligája focimeccs élő közvetítés itt nézhető

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.


Németország - Magyarország | NL Focimeccs

A magyar labdarúgó válogatott Lipcsében lép pályára a házigazda Németek ellen ma este 20:45-kor a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában. A meccset élőben közvetíti az M4 Sport TV.


Olaszország - Anglia | NL Focimeccs

Az eddig még nyeretlen angolok olaszföldön próbálnak egyáltalán gólt rúgni, mert abban sem jeleskedtek eddig. A meccset élőben közvetíti a Spíler 2 TelevízióAjánló
Sport1 TV online adás
Élő
Aréna4 TV online adás
Élő
Sport2 Televízió online adás
Élő