Teleko Veszprém - Kielce BL elődöntő
M4 Sport Televízió online közvetítés
M4 Sport TV nézés online
M4 Sport TV Onine stream live
M4 Sport TV Onine stream live

A Veszprém - Kiel kézilabda meccsről

Sajnos nem sikerült a bakonyi kéziseinknek a BL döntőjébe jutni, így a veszprémi kézilabda csapat a bronzmeccsen a német Kiel csapatával játszik Vasárnap délután.

A THW Kiel csapatával az örökmérlegünk 23 tétmérkőzésen 11 győzelem, 1 döntetlen és 11 vereség. Érdekesség, hogy még a gólkülönbségünk is azonos, 662 kapott és 662 lőtt góllal. Mi ez, ha nem egy igazi döntetlen!?Két csalódott együttes találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmeccsén vasárnap. A THW Kielt irányító Filip Jícha nem is kertelt az elbukott elődöntő után, amikor kijelentette, a szemében búcsúztak a sorozattól, így nem látja sok értelmét a Telekom Veszprém elleni összecsapásnak.

A szabályok szerint holnap még pályára kell lépnünk a harmadik helyért, ez olyan találkozó lesz, amelyet szerintem egyik csapat sem akar. Most pihennünk kell kicsit, holnap pedig újra felemelt fejjel küzdeni egy fájó vereség után. Profi sportolóként azonban az az igazság, hogy már kiestünk a sorozatból” – tette hozzá a cseh szakember.

Köln már a veszprémi szurkolóktól hangos

forrás: Veszprém


utazás, hotel kedvezményes szállás
A Telekom Veszprém - Kiel mérkőzés 15:15-től nézhető itt élőben a Sport1 TV Online stream közvetítésében


Telekom Veszprém - Kiel CL Champions league handball match online live stream

Telekom Veszprém - Kiel BL kézilabda meccs élőben

Telekom Veszprém - Kiel férfi kézilabda mérkőzés online stream

Telekom Veszprém - Kiel Bajnokok Ligája kézi meccs az Sport1 TV-n élőben.

Telekom Veszprém - Kiel élő online stream

Telekom Veszprém - Kiel Bajnokok Ligája kézilabda élő közvetítés itt nézhető

Nézze online TV csatornáinkat ingyenesen az Interneten élő (Live) stream külföldről, legyen akár határontúli magyar, vagy külföldön élő és dolgozó. Erdélyből (Románia), Felvidékről (Szlovákia), Kárpátaljából (Ukrajna), Őrvidékről (Ausztria), Délvidékről (Szerbia, Horvátország, Szlovénia). Vagy Nyugatról, Angliából (London, Manchester, Liverpool, Nottingham, Sheffield, Luton), Németországból, Svédországból, Spanyolországból, Belgiumból, Norvégiából, Olaszországból, Hollandiából, Svájcból, Portugáliából, Izlandról, Finnországból, Lengyelországból, Izraelből, Amerikából (USA), Kanadából, Brazíliából, Argentínából, Chiléből, Ausztráliából, Új Zélandról, Franciaországból, Uruguayból.


Ajánló
Sport1 TV online adás
Élő
Aréna4 TV online adás
Élő
Sport2 Televízió online adás
Élő