Élő Közvetítés | Hírek Online Stream

Blokád a Lánchídon, tüntetés és demonstráció a rabszolgatörvény ellen élő közvetítés

A rabszolgatörvény elfogadása után kezdődtek a budapesti tüntetések, és folytatódnak 2019 január 5-én is, nézd az élő közvetítéseket

Megosztásával mégtöbb emberekhez jutnak el az események


Élő közvetítés online stream (HVG)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!Élő közvetítés online stream (mérce)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!


Élő közvetítés online stream (24.hu)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!Élő közvetítés online stream (Index.hu)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!
Élő közvetítés online stream (MH)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!Élő közvetítés online stream (168 óra)

Oszd meg a demonstrációt! Itt egy helyen több élő adás megy!
Sztrájkinfó élő közvetítés: Újabb nagyszabású tüntetéshullámra készül az ország, január 19-én országszerte, sőt külföldön is lesznek demonstrációk, útlezárások és más akciók a rabszolgatörvény ellen. A megmozdulások nagy részét a szakszervezetek által alapított Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációszervező Bizottság indította el, de kezdeményezésükre mások is rácsatlakoztak, így holnap egy egész országot lefedő demonstrációmozaikra számíthatunk. Pénteki közleményében Kordás László, a legnagyobb szakszervezeti konföderáció, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) elnöke mindenkit arra buzdít, vegyen részt a szombati megmozdulásokon.

Budapesten is lesznek megmozdulások, igaz a demonstrációk gerince erre a szombatra kétségtelenül vidékre helyeződött át. Déltől Újpesten és a XVIII. kerületben is lesz félpályás útlezárás. Emellett ugyancsak déltől ételosztással egybekötött tüntetés lesz a Gundel Étterem előtt: „Miközben Magyarországon gyermekek éheznek és százak fagynak meg telente, rabszolgatörvényt vezetnek be, valamint megszorítások és diktatórikus intézkedések nélkül képtelenek kezelni a válságot, nem engedhetjük meg, hogy a kizsákmányoló politikusok olyan luxusban dőzsöljenek, mint a helikopterezés, a magánrepülőgépek, jachtok, vadászkastélyok, luxusvillák, luxusvadászatok és a Gundel étterem menüje” – írják a szervezők. 13 órától a Blaha Lujza téren kezdődik demonstráció és forgalomlassítást, mely a rabszolgatörvény kapcsán a roma dolgozók érdekeiért áll ki.

Budapest Blokád néven egy másik megmozdulásra is sor kerül: ennek keretén belül tüntetők a város különböző pontjain (Hősök tere, Blaha Lujza tér, Oktogon, Szabadság híd északi pillér) gyülekeznek, majd innen vonulnak 14 órára a Clark Ádám térre, ahol beszédek hangzanak el. A Clark Ádám téren háromtól körkapcsolás lesz a vidéki demonstrációk helyszínére, a Lánchíd utcában felállított sátrakban pedig ott lesz az aHang, a DK, a Hallgatói Szakszervezet, a Jobbik, az MSZP, az Oktatói Hálózat, a Párbeszéd és a PDSZ. Hattól koncertekre is lehet számítani. A szervezők közleményben azt írják: „A Budapesten szerveződő demonstrációk a Várkert Bazár és a Clark Ádám tér között egyesülnek, ahol közvetíteni fogjuk az országos tüntetéseket és megmutatjuk, milyen sokan vagyunk az országban és külföldön, akik tiltakozunk. A 15:00 és 18:00 óra közötti műsor és sátorozás be fogja mutatni, hogy hogyan jutottunk idáig, hogy december óta 168 demonstráció történt és hogy mit tehetünk együtt egy szabadabb Magyarországért.”


Kezdődnek a 2019-es tüntetések, folytava a 2018-ban elkezdett ellenállást

-


Élő közvetítés az ATV , a Hír TV , a ECHO TV , az Euronews valamint egyéb facebookon elérhető nyilvános élő online stream adások továbbításával történik egy időben, több képernyőn, a 168 óra, a Jobbik TV, a HVG, a Zoom.hu, az Index, a 24.hu és más portálok, illetve civil streamek közvetítésével.