Élő Közvetítés | Hírek Online Stream

A Hableány legénységének és áldozatainak gyàszszertartàsa a Dunàn élő közvetítés live online

Megosztásával mégtöbb eberhez jutnak el a hírek


A Hableány utasainak gyásszertartása (2019.június 11.)Áthúzták a hevedereket a Hableány alatt (2019.június 9.)


Megkezdődik a Hableány kiemelése (2019.június 11.)Áthúzták a hevedereket a Hableány alatt (2019.június 9.)Megérkezett a Clark Adam úszódaru a fővárosba, jelenleg ÉLŐBEN a Hableány hajó kimentése (2019.június 7.)


Mint ismert súlyos baleset történt Budapesten a Dunán

Szerda este kilenc és negyed tíz között a Margit híd pesti hídfőjének közelében ütközött össze a Hableány sétahajó és a Viking Sigyn nevű svájci szállodahajó. Az ütközés következtében a Hableány másodpercek alatt elsüllyedt, a fedélzetén lévő 33 dél-koreai turista és két fős személyzet közül hét ember biztosan meghalt, heten megsérültek és 21 ember eltűnt a folyóban.Bár több kérdés sem tisztázott még a Dunán történt szerdai hajóbalesettel kapcsolatban, a szakemberek egyre közelebb jutnak a részletek megismeréséhez. Ehhez kapcsolódik az a 3D-s grafikával készült felvétel is, amely jó látható módon, több irányból próbálja vázolni, hogyan történhetett a katasztrófa. A videó az ATV YouTube-csatornájára került fel, a grafikát a 8. perctől kezdődően lehet látni.


Új 3D videó animáció a hajóbalesetről (2019.június 3.)


A hétfői sajtótájékoztató (2019.június 3.)A rendőrök mesélnek a mentésről (2019.június 2.)Új Videó a tragédiáról (2019.június 1.)Összefoglaló a hajóbalesetről - Index
Élőben a mentésről - via ATVSajtótájékoztató teljes videó


Budapestre jön a Dél-Koreai delegáció


A budapesti hajóbaleset pillanata - Videó


A baleset pillanata - Videó


Webkamera - Videó


Webkamera - Videó