Élő Közvetítés | Online Stream

Forma-1 Amerikai Nagydíj élőben közvetítés

M4 Sport TV nézés online stream


Nézőszám: 61847

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!
Oszd meg másokkal is amit nézelA 2018 F1 - Forma 1 Amerikai Nagydíjról és versenypályáról

Terveket már a MotoGP világbajnokság 2013. évi futamára is mutattak be Texasi Motorkerékpáros Nagydíj néven. A V8 Supercars sorozat szintén kihirdette terveit egy, a pályán rendezett 2013-as futammal kapcsolatban.

A pályán való nagydíj megrendezésre 2010 közepén tettek javaslatot. A pálya lett az első olyan az Amerikai Egyesült Államokban, amelyet kifejezetten Formula–1-es célokra terveztek. A pályát a német építészmérnök, és pályatervező, Hermann Tilke tervezte, aki korábban már olyan pályák terveit hozta létre, mint a sepangi, a shanghai-i, a Yas Marina-i, az isztambuli, a bahraini, a yeongami és a Buddh pálya. Munkái közé tartozik a Hockenheimring és Fuji Speedway új arculatának megtervezése is. 20 kanyarból áll: 11 bal kanyarból és 9 jobb kanyarból. Az új versenypálya hossza 5516 m.

Mindkét pénteki szabadedzés Lewis Hamilton elsőségével ért véget Austinban. Az eső áztatta tréningeken a Mercedes négyszeres világbajnoka – akárcsak az utóbbi években ezen a pályán – rettentő kiegyensúlyozottan teljesített, így nem meglepő, hogy elégedett a pénteki napjával. A Red Bull versenyzői, Daniel Ricciardo és Max Verstappen szerint bármi jöhet a folytatásban, míg Sebastian Vettel úgy véli, nem járt volna rajtbüntetés neki.