Élő Közvetítés | Online Stream

Forma-1 Német Nagydíj, Hockenheim élőben közvetítés

M4 Sport TV nézés online stream


Nézőszám:HTML hit counter - Quick-counter.net

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!Oszd meg másokkal is amit nézelA 2018 F1 - Forma-1 Német Nagydíjról és versenypályáról

A Hockenheimring egy motorsport versenypálya a németországi Hockenheim város mellett. A pályát 1932-ben építették, mely kezdetben a Mercedes tesztpályája volt. 1968-ban itt vesztette életét Jim Clark egy Formula–2-es Lotusban. 1970-ben áthelyezték a német nagydíjat a híres Nordschleife pályáról. 2002-ben az előtte nagysebességű, hosszú egyenesekkel teli pályát drasztikusan átépítették, amely így sokkal rövidebb és lassabb lett. Emellett kibővítették a nézőtereket, és a pálya befogadóképessége 83 000 főről 120 000-re nőtt. Hossza 4,574 kilométer, egy Formula–1-es verseny hossza 67 kör, ami összesen körülbelül 306,458 kilométert tesz ki.

Andrew Shovlin, a Mercedes főmérnöke egyértelművé tette a Német GP-n: "A forró körülmények egyértelműen megnehezítik a dolgunkat az abroncsok élettartamával. Az ultralágy a határon lehet, és bár az elején jó tapadást kínál, nagyon elővigyázatosan kell bánnunk vele, hogy ne kezdjen hólyagosodni. A lágy és a közepes keverékek jobban is hólyagosodhatnak, ami vasárnap többféle stratégiát és izgalmas versenyt vetíthet elénk." "Arra számítunk, hogy a hőmérséklet holnap csökkenni fog, ami a működési tartományra komoly hatással lesz, és egy kicsit segíthet is az abroncsoknak. Az időmérőn ezen kívül van egy bizonyos kockázata az esőnek is, ami további cseréket eredményezhet." A Force India nem engedné el Ocont Force India nem engedné el olyan könnyen Esteban Ocont, ugyanis ragaszkodnak hozzá, hogy opcióval rendelkeznek a francia versenyzőre. Sergio Perezt a pletykák szerint a Haas akarja, míg Ocon a Mercedes juniorja, és csak "kölcsönben" van a Force Indiánál. A franciáért állítólag a Renault gyári istállója is bejelentkezett, hiszen Carlos Sainz a Red Bull-családjának tagja, vagyis miután a bikák 2019-től már a Honda motorjával folytatják, lehet, hogy visszakérik a spanyolt a gyári istállótól. A Force India sportigazgatója, Otmar Szafnauer a Sky Sports-nak mondta el: "Opciónk van, hogy megtartsuk Ocont, és ő a miénk, nem a Renault-é. Ami pedig a legszebb, hogy Esteban maradni szeretne." Ocon és Perez a legutóbbi két évben versenyezett egymás mellett. "Boldogak vagyunk a versenyzőpárosunkkal, és ők is boldogak a csapatunkkal. Bár még semmit sem jelentettünk be, ezeket a döntéseket hamarosan meghozzuk." Gumikörkép A versenyzők a szabadedzések alatt 1312 km-t tettek meg a közepes keveréken, vagyis összesen 15 szettet használtak el, míg a lágyon 1874 km-t futottak, és 26 szettet koptattak el - végül az ultralágy bizonyult a legnépszerűbbnek a 38 elhasznált szettel, ami 2679 megtett km-t jelent. Érdekes módon az ultralágy legalább annyira jól bírta, mint a lágy vagy a közepes keverék, hiszen Hülkenberg 26 körrel a legtovább jutott ultralágyon, míg a lágyon Szirotkin tartja a "rekordot" 28 körrel. A közepest Sainz 29 kör erejéig használta.