Élő Közvetítés | Online Stream

Forma-1 Spanyol Nagydíj, Barcelona

M4 Sport TV nézés élő közvetítés online stream


Nézőszám:HTML hit counter - Quick-counter.net

Ajánlja ismerőseinek:

Kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánunk!


M4 Sport Online


Oszd meg másokkal is amit nézelA 2018 F1 - Forma-1 Spanyol Nagydíjról és versenypályáról

A Montmelo közelében található Circuit de Barcelona-Catalunya az F1 egyik legnépszerűbb és legtöbbet használt téli teszthelyszíne, amely egyben a Spanyol Nagydíj házigazdájaként is szolgál. 1991-ben épült meg, és ettől kezdve minden évben vendégül látja a Formula-1 mezőnyét. Gyakori jellemzője a folyton változó szélirány.

A barcelonai Spanyol Nagydíj a Forma-1-es idény európai szakaszának nyitánya, egyben az első nagy fejlesztési csomagok bevetésének ideje. A Red Bull-os Max Verstappen úgy véli, a hétvége megmutatja majd, hogy három élcsapatról lesz-e szó a továbbiakban, vagy a Red Bull a továbbiakban már nem lesz versenyben a világbajnoki címért. “A Spanyol Nagydíj az idény meghatározó pillanata lehet. Kíváncsian várom, hogy ki hogyan szerepel. Úgy gondolom, hogy nagyon gyors az autónk, de a csúcssebességen még egy kicsit javítani kellene, remélhetőleg sikerül is” – mondta a holland.

Két évvel ezelőtt Verstappen a Spanyol Nagydíjon lépett fel a Red Bull nagyobbik csapatához és első futamát rögtön meg is nyerte, amivel a Forma-1 történetének legfiatalabb győztese lett. A 20 éves ifjoncnak idén eddig nem volt jó éve, ütközések, kiesések követték egymást az első négy futamon, az éllovas Lewis Hamiltonhoz képest 52 pontos hátránnyal csak a 8. a bajnokságban, így Barcelonában szeretne végre javítani: “Természetesen várom a hétvégét, hiszen jó emlékeim vannak az első győzelmem miatt, és örülök majd, hogy elindul az európai szakasz. Mindenki nagyon sok kört ment Barcelonában (a teszteken), kíváncsi leszek, mennyit fejlődtek az autók azóta. Sok fejlesztésünk érkezik, remélhetőleg mind beválik és még előrébb jutunk, persze mindenki más is hoz frissítéseket” – magyarázta.