Élő Közvetítés | Online Stream


magyar ASMR videók élőben, online stream

halk beszéd, suttogás, személyes figyelem, szerepjáték, kézmozdulatok

Eddigi nézők: 11428

Ajánljd ismerőseidnek:

Kellemes időtöltést, és pihentető relaxácót kívánunk!


magyar ASMR élő Onine Stream

Oszd meg és nézd kedvenc műsorodat!


Ha már idetaláltál feltételezem, hogy tudod mi az az ASMR jelenség, de ha fogalmad sincs, akkor Itt az asmrmagyar.hu oldalon találhatsz egy remek leírást róla. Ha nem tudsz aludni és valami nyugtatót keresel, a halk relaxációs zenéken kívül pár éve jelentek meg az ASMR videók, és egyre több magyar videós alkotó is készít ilyen videókat. Ha stresszes vagy, és szereted a suttogást, a halk vagy lágy beszédet, esetleg személyes figyelmet igényelsz akkor különféle szerepjátékok segítenek egy jóleső bizsergető érzéssel lazítani.

Mivel számtalan Youtuber alkot ASMR videókat, és a magyar alkotók is egyre többen vannak, de igazán a legjobb és folyamatosan minőségi tartalmakat gyártó alkotókat itt találod ahol fel is iratkozhatsz az egyes magyar ASMR alkotók Youtube csatornáira.

Ha pedig érdekel az ASMR pszichológiája, vagy friss híreket is akarsz a videók mellett, akkor szintén az ASMRmagyar.hu (ASMR Magyar Közössége) oldalát érdemes felkeresned, hiszen minden ami magyar ASMR az itt kezdődik.

Kim ASMR, EmTaylor ASMR, Libelle ASMR, ASMR Hungary, BarbarASMR, ASMR Akadémia, Lengyel ASMR, Bori ASMR, Young Mama ASMR, SofFromCambs ASMR