Élő Közvetítés | Online Stream

X-Faktor 2018 döntő élőben az RTL Klub adásán online stream közvetítés

TV műsor: betöltve

RTL Klub - X-Faktor Döntő | Szombat este 20:00

Folytatódik az idei 2018-as X-faktor a negyedik élő show adással

Online TV adásÉLŐMegjelent az USNK és a Stolen Beat legújabb videóklippje

Nézd meg itt az USNK legújabb videóklippjét | 2018. december 1.


Nézd meg itt a Stolen Beat legújabb videóklippjét | 2018. december .


Videók, teljes adások visszanézése


X-Faktor 2018 - Teljes negyedik élő show, december 15. | Videó


Ha lemaradt az X-Faktor mai adásáról, melyet az RTL Klub 2018-ben immár nyolcadik alkalommal indított el, akkor alább megtekintheti a teljes részt a második élő showról


Gőzerővel készülnek a versenyzők és persze a mentorok is az X-Faktor szombati élő showjára, ugyanis most lesz a döntő, eldől, ki lesz a tehetségkutató nyertese, aki, ha ki tudja használni a lehetőségeket, az egekbe repítheti zenei karrierjét.

Az X-Faktor 2018-as évadának elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a végső döntő előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Arany Timi számára véget ért az X-Faktor. Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a negyedik élő showban egy duettel és egy egyéni produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntőben. Az énekesek és együttesek egymás után adták elő a duett és az egyéni produkciókat, majd a mentorok döntöttek arról kapnak-e továbbjutást jelentő széket. Amennyiben csak két mentor szavazott igennel, ötödik mentoként a közönség is szavazhatott arról, leülhet-e a versenyző. Végül a mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken az USNK és a Stolen Beat foglalt helyet. A másik 2 döntős sorsáról pedig a nézők dönthettek a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozott Tamáska Gabi. Arany Timi számára pedig véget ért az X-Faktor. Jövő héten, szombaton következik az X-Faktor 2018 döntője, ahol kiderül, ki vagy kik nyerik a tehetségkutató 8. évadát. A tét tehát óriási és a végső döntés már a nézőké, a mentorok csak véleményt mondanak majd a produkciókról.

A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál. Az X-Faktor október 6-án szombaton, 20:00-kor újra elstartol a válogató adásokkal.

2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét. A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson és nevethessen a jelentkezőkkel.

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Az X-Faktor október 20-tól, minden szombat este 20:00-tól látható az RTL Klub műsorán online élő közvetítés.

Az élő showba bejutott énekesek és zenekarok: Arany Tímea, Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Kurokava Taka, Ölveti László, Balog Janó, Kovács Pál, Szekér Gergő, Stolen Beat, USNK, Ricky and the Dunken Sailors