Élő Közvetítés | Online Stream

X-Faktor 2018 élőben az RTL Klub adásán online stream közvetítés

TV műsor: betöltve

RTL Klub - X-Faktor | Szombat este 20:00

Folytatódik az idei 2018-as X-faktor a mentorok házával

Online TV adásÉLŐÓriási vita a két mentor között

A válogatók alapján sejteni lehetett, hogy nem múlik el majd balhé nélkül az X-Faktor első élő adása. A szombati műsorban meg is történt, aminek meg kellett történnie. Gáspár Laci és Puskás Peti ugrottak egymásnak, a szócsatát majdnem igazi bunyó követte, legalábbis Gáspár Laci erős kritikáján úgy megsértődött a mentortársa, hogy szó szerint leüvöltötte Laci fejét.

Gáspár Laci ugyanis leszólta Szekér Gergő produkcióját - Gergő Puskás Peti mentoráltja - szerinte Peti nem hallotta meg a hibákat, a produkció nem volt elég kidolgozott, sőt, arra is utalt, hogy mentortársának nincs megfelelő hallása ehhez amunkához, különben hallotta volna a hibákat. Olyan volt, mintha ezt a dalt megtanultad volna, de a zongorakíséretet most hallottad volna először életedben. Ezt nagyon elrontottátok, és ez Petinek is szól - mondta Gáspár Laci. Puskás Pesti nagyon kiakadt Gáspár Lacin, főleg, mikor azt mondta, hogy többször észrevette, hogy Peti nem figyel oda... Puskás Peti szinte üvöltve reagált:

Az első élő adásban egyébként hárman búcsúztak a tehetségkutatótól. Szombaton Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára ért véget a verseny.


A tehetségkutató 8. évadában ismét az énekeseké és zenekaroké lesz a főszerep, akiket Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mentorál. Az X-Faktor október 6-án szombaton, 20:00-kor újra elstartol a válogató adásokkal.

2018-ban is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. A válogatókon idén is színes volt a mezőny és sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amire mindenki felkapja a fejét. A hamis hangok, szórakoztató produkciók és őstehetségek különleges pillanatokat szereztek Giginek, Lacinak, Alexnek és Petinek. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek. A műsorvezető 2018-ban is Kiss Ramóna lesz, aki már alig várta, hogy újra együtt sírhasson és nevethessen a jelentkezőkkel.

Tehetségekben, izgalmas percekben, feszültségben és váratlan fordulatokban idén sem lesz hiány, hiszen minden énekes és zenekar a legjobbat szeretné kihozni magából.

Az X-Faktor október 20-tól, minden szombat este 20:00-tól látható az RTL Klub műsorán online élő közvetítés.

Az élő showba bejutott énekesek és zenekarok: Arany Tímea, Urbanovics Vivien, Tamáska Gabriella, Kurokava Taka, Ölveti László, Balog Janó, Kovács Pál, Szekér Gergő, Stolen Beat, USNK, Ricky and the Dunken SailorsVideók, teljes adások visszanézése


X-Faktor 2018 - Teljes negyedik adás, november 11. | Videó


Ha lemaradt az X-Faktor mai adásáról, melyet az RTL Klub 2018-ben immár nyolcadik alkalommal indított el, akkor alább megtekintheti a teljes részt a tábori válogatóval.